Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’de reyting düşüşünün günah keçisi Aras oldu!

Sadakatsiz’de reyting düşüşünün günah keçisi Aras oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin en başarılı yapımlarından biri olan Sadakatsiz’in reytinglerinde son birkaç haftadır düşüş gözleniyor. İzleyiciler reytingde yaşanan düşüşün sebebinin hikayeye Aras karakterinin girmesi olduğunu söylüyor.

Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Sadakatsiz dizisine bu sezon Aras karakteriyle Berkay Ateş girmişti. Aras ile Asya’nın arasında bir ilişki başlamıştı. Aras karakteri diziye ilk girdiğinde büyük bir heyecan yaşanmıştı. Hatta reytinglerde yaşanan yükseliş Aras karakterinin diziye girmesine bağlanmıştı.

Ancak bölümler ilerledikçe işler değişti. Aras’la Asya’nın ilişkisine, Aras’ın boşanmak üzere olduğu Leyla’nın gölgesi düştü. Leyla’nın ortaya çıkmasıyla Asya, en başından bu yana mücadele ettiği Derin’in konumuna düşmüş gibi algılandı.

Sadakatsiz’de reyting düşüşünün günah keçisi Aras oldu! 7

Aras, Asya’ya karşı dürüst ancak Leyla peşlerini bırakmayınca çift huzuru bulamıyor. Elbette Volkan ve Ali baskısı da var. Hala Asya’nın peşinde olan Volkan Ali’yi de yanına alarak Asya’nın yeni ilişkisinde mutlu olmasını engelliyor.

Hikaye böyle gelişirken Sadakatsiz dizisinin reytinglerinde de düşüş yaşanmaya başladı. Sadakatsiz dün akşam yayınlanan son bölümüyle biraz daha düşüş sergiledi. Sadakatsiz, genel izleyicide ortalamaya yaklaşırken üçüncü sırada yer aldı.

İzleyici ise tüm bu yaşanan reyting düşüşünün sebebinin Aras olduğunu düşünüyor. Aras’ın hikayeye girmesiyle bugüne kadar güçlü bir duruş sergileyen Asya’nın artık güçsüz bir kadına dönüştüğünü söyleyen izleyiciler, böyle bir Asya karakteri görmek istemediklerini söylüyor.

Sadakatsiz izleyicileri Aras karakterinin diziden ayrılmasıyla reytinglerinin yeniden yükseleceğini düşünüyor ve Aras’ın “Türk dizi tarihinin ilk sevilmeyen iyi karakteri” olduğunu söylüyor.