Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü yeni imajını sevdi ama eskisini daha çok seviyor!

Hazar Ergüçlü yeni imajını sevdi ama eskisini daha çok seviyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’yü kısa saçları ile gören hayranları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Saklı isimli BluTV dizisinde kısa saçlı haliyle yer alan oyuncu, yeni imajı hakkında konuştu.

Kısa saçlı olmayı kendisinin tercih etmediğini ama bir sinema filmindeki rol gereği kestirdiğini belirten oyuncu, ayrıca Saklı isimli projede de yine kısa saçlı haliyle yer aldığını vurguladı.

Kubilay Tunçer ve Funda Eryiğit ile birlikte kariyerinde ilk kez tiyatro sahnesine çıkacak olan oyuncu, bunun heyecanını yaşıyor.

Hazar Ergüçlü yeni imajını sevdi ama eskisini daha çok seviyor! 8

Hayranları ünlü oynucuyu yeni imajı ile tiyatro sahnesinde izleyebilecek. Hazar Ergüçlü, kısa saçı sevdiğini ama saçlarının eski haline gelmesini de çok arzu ettiğini anlattı:

“Aslında kısaydı benim saçlarım. Saklı’nın çekimlerinde de böyleydi. Bir film çektik, onun için kestirmiştim. Artık uzatmak için son forma soktum ve bekliyorum. Artık uzamasını istiyorum.

Hazar Ergüçlü yeni imajını sevdi ama eskisini daha çok seviyor! 9

Zaten kısaydı, siz bilmiyordunuz. Film için kesmiştim. Çok isteyerek kestim. Seviyorum, büyük bir değişiklik oldu benim için.”

Ünlü oyuncunun hayranları da kısa saçlarını beğendiklerini belirten birçok yorumda bulundu. Sosyal medyada Ergüçlü’ye destek olan hayranlar, her halinin güzel olduğu yönünde ifadeler kullandı.