Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde sürpriz gelişme… Komiser Efe, Kartal’ı hapse mi atacak?

Üç Kuruş dizisinde sürpriz gelişme… Komiser Efe, Kartal’ı hapse mi atacak?

tarafından kadir kadir
Üç Kuruş'ta Kartal hapse mi giriyor

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzalı Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Üç Kuruş’ta yeni bölümle ilgili sürpriz bir ikinci ön izleme sahnesi yayınlandı. Efe ile Leyla’nın yer aldığı sahnede ikili arasında hararetli bir konuşma gerçekleşiyor.

Leyla’nın abisi Kartal’ın yer aldığı işlere bulaşmamasını isteyen Efe, yarın bir gün güç savaşında abisinin kim vurduya gitmesi durumunda işin ucunun ona da uzanacağını söyleyerek üzüleceği konusunda uyarıyor.

üç Kuruş - Leyla Efe aşkı alevleniyor

Bu konuşmaya karşılık, “Bir konuda daha anlaşmamız gerek” diyen Leyla, mahallede gencecik bir çocuğun kafasından vurulduğuna dikkat çekerek, büyük büyük konuştuğunu fakat yanıldığını, durduk yere Kartal’ın silah kullanmayacağını, tek derdinin ayakta kalmak olduğunu söyleyerek Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı abisini koruyor.

İkinci önizleme videosu Leyla ve Efe ikilisinin birbirlerine yakınlaştığı, inadına misilleme sözlerinin, tehditlerin havada uçuştuğu aşk kokan bir sahneyle sona eriyor.

Ekin Koç’un canlandırdığı Efe ile Aslıhan Malbora’nın hayat verdiği Leyla karakteri arasındaki uyumun diğer dizilerdeki hiçbir çifte benzemediğini düşünen dizi hayranları çifti enerjileri, uyumları ve kimyalarıyla her anlamda harika bir çift olarak yorumluyor.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki Üç Kuruş dizisi, kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesinde geçiyor. Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz oluyor. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkarıyor. Bu sırada yalız komiser Efe, Kartal’ın kardeşi Leyla’ya aşık oluyor.