Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen ve Engin Akyürek’i bir araya getiren Ölene Kadar Hindistan’da yayınlanacak!

Fahriye Evcen ve Engin Akyürek’i bir araya getiren Ölene Kadar Hindistan’da yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizileri dünyayı fethetmeye devam ediyor. Şimdi de beş yıl önce Türkiye’de yayınlanan ve ömrü kısa süren Ölene Kadar isimli dizi Hindistan’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Tims Productions tarafından çekilen ve 2017 yılında ATV’de ekrana gelen dizinin başrollerinde Fahriye Evcen ve Engin Akyürek yer alıyordu. Ancak dizi güçlü oyuncu kadrosuna rağmen çok yüksek reyting alamayınca 13. bölümde final yapmıştı.

Ölene Kadar dizisi Türkiye’de çok ilgi görmedi ancak yurt dışında 100’den fazla ülkeye satıldı. Bugüne kadar birçok ülkede gösterilen Ölene Kadar dizisi şimdi de Hindistan’da izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fahriye Evcen ve Engin Akyürek’i bir araya getiren Ölene Kadar Hindistan’da yayınlanacak! 7

Ölene Kadar dizisi işlemediği bir suç yüzünden müebbet hapis cezasına çarptırılan Dağhan ile onu kurtarmaya çalışan ancak ikisini de ilgilendiren çok önemli bir sırrı olan avukat Selvi’nin hikayesini konu ediniyordu.

Dizinin bir süre önce Tayland’da bir uyarlaması çekilmişti. Dünyada büyük ilgi gören dizi “Barb Ayuttitham” (Adaletsizlik) ismiyle Tayland’da Channel 3 için uyarlanmıştı. Tayland’ın önemli kadın yönetmenlerinden Aew – Ampaiporn’un çektiği dizi, reyting sıralamasında üst sıralarda yer aldı ve yılın aksiyon dizisi olarak anıldı.

Engin Akyürek’in canlandırdığı Dağhan karakterine hayat veren Taylandlı aktör, rolünü “bir televizyon dizisinde canlandırdığım en zor ve iddialı rol” olarak ifade etmişti. Dizi yayınlandığı gün sosyal medyada gündem olmuş ve Taylandlılar arasında büyük beğeni toplamıştı.