Ana sayfa Dizi Fragmanları Koş Ozan, Esra’nın başı dertte! Aşk Mantık İntikam yeni bölümü yine çok heyecanlı!

Koş Ozan, Esra’nın başı dertte! Aşk Mantık İntikam yeni bölümü yine çok heyecanlı!

tarafından ker_def

Burcu Özberk ile İlhan Şen’in başrollerinde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi, 33. yeni bölümüyle 18 Şubat Cuma günü saat 20.00’da izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı da merakla bekleniyor.

39. bölümü ile birlikte Mart ayında final yapması kararlaştırılan dizinin son 8 bölümünde olaylar hiç bitmeyecek ve izleyicinin ilgisinin sürmesi için senaristler yine yoğun emek harcayacak. Ağır dramdan, romantik komediye doğru dönüş yapmaya çalışan dizinin 33. bölümünde dikkat çeken gelişmeler yaşanacak. İşte detaylar:

Esra, Rüya ve Barış tarafından kaçırılmıştır. Olanlardan habersiz Rüya’nın evine giden Ozan, Esra’nın başına bir şey geldiğini anlar ve Nilgün’ü konuşturur. Ozan, Nilgün’le birlikte Esra’nın kaçırıldığı yere gittiğinde etkisiz hale getirilir. Esra ve Ozan, bağlı kaldıkları süre boyunca geçmişe dair bir hesaplaşma yaşayacaktır.

Rüya ve Barış, ikilinin hayatı karşılığında fidye isterler. Durumu öğrenen Menekşe, Yalçın ve Zümrüt çocuklarını kurtarmaya giderler.

Yaşadıkları yüzleşme sonrası Esra ve Ozan arasındaki buzlar çözülmüştür. Esra Ozan’ın yaklaşan doğum günü için sürpriz bir kutlama organize eder. Fakat bu doğum günü partisi, hiç beklenmedik bir şekilde sonlanacaktır.