Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz, Maraşlı dizisindeki partneri Burak Deniz’i doğum gününde unutmadı!..

Alina Boz, Maraşlı dizisindeki partneri Burak Deniz’i doğum gününde unutmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– TIMS&B Productions tarafından ATV için çekilen Maraşlı dizisi yayınlandığı dönem çok sevilmişti. Özellikle başrol oyuncuları Alina Boz ve Burak Deniz’in canlandırdığı ‘Mahur’ ve ‘Celal’ karakterleri ekranın en sevilen dizi çiftlerinden biri olmuştu.

Ancak Maraşlı dizisi reyting kurbanı oldu ve geçtiğimiz yılın temmuz ayında yayınlanan 26. bölümüyle final yaptı. İşin ilginç yanı dizi final bölümüyle oldukça iyi bir reyting almıştı. İzleyici final kararına isyan etmişti.

Maraşlı dizisinde Celal Kün (Mehmet İnce) karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan Burak Deniz 17 Şubat’ta 31 yaşına bastı. Pek çok arkadaşı sosyal medyadan oyuncunun doğum gününü kutlayan mesajlar paylaştı.

Oyuncunun Maraşlı dizisindeki partneri Alina Boz da eski rol arkadaşının doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Alina Boz, Maraşlı dizisindeki partneri Burak Deniz'i doğum gününde unutmadı!.. 9

Alina Boz paylaşımına; “İyi ki doğdun canım. Nice mutlu, başarı dolu yılların olsun!” notunu düştü. Şu sıralar Netflix için hazırlanan Gidenler filminin çekimlerini gerçekleştiren Burak Deniz’e sette de doğum günü sürprizi yapıldı.

Ozan Açıktan’ın yönetmenliğini yaptığı filmde oyuncuya daha önce Yarım Kalan Aşklar adlı filmde baş rolü paylaştığı Dilan Çiçek Deniz eşlik ediyor. Güzel oyuncu da rol arkadaşının doğum gününü setten yaptığı aşağıdaki paylaşımıyla kutladı.

Alina Boz, Maraşlı dizisindeki partneri Burak Deniz'i doğum gününde unutmadı!.. 10

Burak Deniz’in arkadaşlarının sosyal medyada yaptığı eğlenceli doğum günü paylaşımları dikkat çekti. Oyuncunun Maraşlı dizisinde birlikte rol aldığı usta oyuncu Kerem Atabeyoğlu da “Nice güzel yıllara canım Burak. Gönlünce dolu dolu’ notuyla paylaştığı fotoğrafla Burak Deniz’e mutlu yıllar diledi.

Alina Boz, Maraşlı dizisindeki partneri Burak Deniz'i doğum gününde unutmadı!.. 11