Ana sayfa Sosyal Medya Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ı bir araa getiren Baba dizisi YouTube’da resmen rekor kırdı!

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ı bir araa getiren Baba dizisi YouTube’da resmen rekor kırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Haluk Bilginer’i çok uzun aradan sonra ulusal kanala döndüren Baba dizisinin ilk bölümü 15 Şubat Salı akşamı Show TV’de ekrana geldi. Diziyle ilgili en çok konuşulan konu Haluk Bilginer’in performansı oldu. Reytinglerden ortalamanın üstünde puan alarak iyi bir başlangıç yapan Baba, YouTube’da ise çok iyi bir izlenme rakamına ulaştı.

Usta oyuncu Haluk Bilginer ve yeni dönemin en yetenekli oyuncularından biri olarak kabul edilen Tolga Sarıtaş’ı başrollerde bir araya getiren Baba dizisi, salı akşamı yayınlanan ilk bölümüyle tüm izleyicilerde ortalamayı geçerek altıncı oldu. AB ve ABC1’de de dördüncü sırada yer alan dizinin önümüzdeki haftalarda birinciliğe oynaması bekleniyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan Baba dizisi YouTube’da ise büyük bir başarıya imza attı. Dizinin ilk bölümü sadece iki günde 1,6 milyon kişi tarafından izlenerek resmen rekor kırdı. Bu rakam Baba dizisinin önümüzdeki günlerde reytinglerde daha da yükseleceğinin işareti olarak kabul edildi.

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ı bir araa getiren Baba dizisi YouTube’da resmen rekor kırdı! 7

Baba’da özellikle Haluk Bilginer’in oyunculuğu dizinin en dikkat çekici yanı oldu. Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri olan Haluk Bilginer, ailenin babası olarak izleyicinin karşısına gerçek bir karakter çıkardı. Sosyal medyada Haluk Bilginer’in diziyi tek başına sırtladığıyla ilgili pek çok yorum yapılırken usta aktörün oyunculuğu diziyle ilgili en çok konuşulan konu oldu.

Dizinin hikayesi kimileri tarafından çok beğenilirken kimileri de çok kasvetli buldu. Bir Anadolu hikayesi sloganıyla ekrana gelen ve Ödemişli bir ailenin yaşadıklarını anlatan Baba dizisi herkesin hayatından bir şeyler bulduğu bir dizi oldu. Diğer dizilerin abartılı yaşamlarından uzak, Anadolulu bir Türk ailesini en doğal haliyle izleyicinin karşısına çıkaran dizi daha ilk bölümüyle izleyiciyi etkisi altına aldı.