Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’dan sonra Taner Ölmez hayranları için iki büyük müjde var!

Mucize Doktor’dan sonra Taner Ölmez hayranları için iki büyük müjde var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Taner Ölmez, çok yönlü bir isim. Hem tiyatro hem dizi hem de sinema sektöründe birbiri ardına projelerde yer alan oyuncu, tüm kulvarlarda iyi çıkışlara imzasını atıyor.

Yıllarca tiyatro sahnesinde yeteneklerini sergileyen oyuncu, iki sezon süren Mucize Doktor dizisindeki Ali Vefa karakteri ile unutulmaz dizi yıldızlarından birisi oldu… Oyuncu yeni projelerle de hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor.

Blu TV’de ikinci sezonu çekilen Alef isimli dizide Taner Ölmez ve Aybüke Pusat ikilisi başrolde buluştu. Etkili bir mistik polisiye dizisi olan Alef’in ikinci sezonu, 7 Nisan’da ilk 4 bölümü ile başlayacak.

Mucize Doktor'dan sonra Taner Ölmez hayranları için iki büyük müjde var! 8

Alef: Mal-i Hülya ismi ile yayınlanack olan ikinci sezonda geçmişin tozlu sayfalarını takip edecek olan kahramanlarımız, sırların peşine düşecek. Dizide sırlar ve şifrelerle örülmüş bir cinayetin izi İbn-i Sina’nın gizemli formüllerine kadar uzanıyor. Yayınlanan fragmanlar dizinin derinlikli hikayesi, özgün ve güçlü karakterlerine dair ipuçları sundu. Taner Ölmez hayranları ise heyecanla ünlü oyuncunun yeni karakterini bekliyor.

Taner Ölmez’in hayranlarına bir başka sürprizi daha var. Oyuncu, Çağan Irmak’ın yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı Yaratılan isimli dijital dizinin başrolünde de bulunuyor.

Mucize Doktor'dan sonra Taner Ölmez hayranları için iki büyük müjde var! 9

Sıradışı konusu ile dikkat çekecek olan dizinin çekimleri İstanbul ve Bursa’da yapıldı. 8 bölümden oluşacak olan Yaratılan dizisi Netflix’te yayınlanacak.. Erkan Kolçak Köstendil, Devrim Yakut, Durul Bazan ve Bülent Şakrak da dizinin dikkat çeken oyuncuları arasında bulunuyor.

Taner Ölmez, hem Alef hem de Yaratılan projeleri ile hayranlarına iki yeni dizi sürprizi vermiş oldu.