Ana sayfa Sosyal Medya Genç oyuncu Gizem Güneş, ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi’de tam da istediği karakteri canlandırıyor!

Genç oyuncu Gizem Güneş, ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi’de tam da istediği karakteri canlandırıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’nin yeni dizisi Adı Sevgi, pazar akşamlarına farklı bir hareket getirdi. Başrollerinde Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer’in yer aldı dizi özellikle de kadına şiddet konusunda farkındalık yaratma ve çocuk gelinler sorununa dikkat çekme konularında öne çıkan bir hikayeye sahip.

Dizi yeni başlamasına rağmen ruh hastası bir erkek evlat, çocuğu kendisine zarar vermesin diye her yaptığına göz yuman bir anne ve çaresiz bir baba… Tipik her şeyi elde etmeye alışmış zengin, güçlü ve acımasız bir aileye karşı fakir ve güçsüzlerin mücadelesini izliyoruz Adı Sevgi dizisiyle…

Fakat güçlü ailenin karşısında korkusuz ve idealist bir öğretmen var. Elif öğretmeni canlandıran Gizem Güneş, ilk bölüm ile birlikte önemli ve başarılı bir sınav verdi.

Genç oyuncu Gizem Güneş, ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi’de tam da istediği karakteri canladırıyor! 26

Zeynep’in karanlığına bir ışık gibi gelen Elif öğretmen diziyi izleyen herkesi çok etkiledi. Atv iç yapımların “Dizi Tv” programına konuk olan Gizem Güneş, dizide oynadığı karakterle ilgili soruları cevapladı.

Dizinin ilk senaryosunu okuduğunda hikayede etkilendiği noktaları dile getiren genç oyuncu şunları söyledi; “Beni en çok etkileyen şey Elif’in güçlü bir kadın olması, çünkü daha önceki verdiğim röportajlarda da belirtmiştim güçlü bir kadını canlandırmak istiyordum. Kadının yön verdiği ve güçlü olduğu bir hikayede yer almak beni çok heyecanlandırdı ve mutlu etti. Aynı zamanda bu hikaye çok gerçek bir hikaye olduğu, seyircilere de umut vereceği için bu proje benim için çok güzel oldu.”