Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kusursuz Kiracı dizisinde ilk büyük talihsizlik yaşandı!

Kusursuz Kiracı dizisinde ilk büyük talihsizlik yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Kusursuz Kiracı isimli dizi, Fox TV için hazırlanıyor. Yaz aylarında ekranda olması beklenen projenin hikayesi çok ilgi geçecek.

Bir apartmanda yaşanan çeşitli olayların aktarılacağı dizide Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisi, gazetecilik mesleğine atılan iki genç muhabiri canlandıracak. Çalışmaların başladığı dizinin Haziran ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. İki genç oyuncunun sosyal medyaya yansıyan ve çok ilgi çeken ilk selfie pozları da heyecanı artırdı.

Kusursuz Kiracı dizisinde ilk büyük talihsizlik yaşandı! 39

Çekimlerin devam ettiği sette Dilan Çiçek Deniz’in büyük bir talihsizlik yaşadığı da ortaya çıktı. Çekimler sırasında yere düşen ve kafasını da zemine sert şekilde vuran ünlü oyuncu, talihsiz bir kaza atlattı. Bu kaza sonrasında sosyal medyaya fotoğrafı yansıyan oyuncunun durumunu hayranları çok merak etti.

Genç oyuncu, sette yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi ve şöyle konuştu: “Ufak bir kaza geçirdim ama iyiyim.”

Ünlü oyuncu dizide Mona Ünkap isimli karakteri canlandıracak. Apartmanda geçecek olan hikayede Mona karakteri bir internet gazetesinde muhabirlik yapıyor. İşin daha başlarında olan Mona, aynı zamanda üniversitede gazetecilik okuyor. Mona karakteri işine tutku ile bağlı ve kendisini yetiştirmek için çaba harcayan, etik değerlere önem veren birisi olarak izleyicilerle buluşacak.

İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson ile düğün hazırlıklarını da sürdüren oyuncu, yaz ayları için plan yaptıklarını söyledi. Henüz tarih belirlemediklerini anlatan oyuncu, yaz ayında düğünün kesin olacağı bilgisini verdi.