Ana sayfa Dizi Haberleri Dudak ısırtan bir başarı hikayesi! Yasak Elma bu kadar da olmaz dedirtiyor!

Dudak ısırtan bir başarı hikayesi! Yasak Elma bu kadar da olmaz dedirtiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine tutku ile bağlı o kadar geniş bir hayran kitlesi var ki, hem reytinglerde hem de sosyal medyada bu kitlenin yarattığı müthiş etkileşim dikkatlerden kaçmıyor. Yasak Elma dizisi beşinci sezonunda hala ekranın en güçlü yapımlarından birisi konumunda bulunuyor.

Yasak Elma dizisine bu kadar önemli noktada tutan şey ise izleyicilerinin sadakati… Yıllar geçse bile diziye olan bağlılık hiç azalmıyor. Zaman zaman reytingler düştüğünde senaristler hemen konuyu değiştiriyor, hikayeye yeni karakterler katılıyor ve yeniden kaçan izleyici Yasak Elma’ya tekrar geri geliyor.

Beş sezondur zaman zaman yaşanan bazı inişlerde hep benzer manzarayı gördük ve Yasak Elma dizisinin ne kadar büyük başarı sağladığını da her sezon bir kez daha izledik… Beşinci sezonda da çok iyi reytingler alan diziye sosyal medyadaki ilgi de youtube’daki izlenme oranlarından anlaşılıyor.

Youtube’de dizinin 139. bölümden ilk fragmanı paylaşıldı ve kısa sürede trend videolar listesinde bir numara oldu. Sadece izlenme sayısı değil, aynı zamanda yapılan yorumlar ve beğeniler de trend videoları etkiliyor. İşte Yasak Elma hem reytingler noktasında hem de sosyal medyada yüksek etkileşimi sağlayabilen çok az diziden birisi.

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin bu kadar başarılı olmasının altında yatan neden ise hikayede gizli. Ne kadar absürt ve saçma olursa olsun Yasak Elma dizisi izleyicilerin yüzünü güldüren bir hikayeye sahip. Gerçek hayatta olması mümkün görünmeyen bir çok şey dizide gerçekleşebilir ve aslında bu da gerçek hayata yönelik bir eleştiri barındırıyor. İşte kendi kendisi ile dalga geçme özelliği bulunan dizi, bu nedenle de milyonlarca hayranı tarafından destekleniyor.

Dizinin altıncı sezonda da devam etme kararı çok yerinde oldu. Ekip, önümüzdeki aylarda beşinci sezonu tamamlayacak ve yaz arası verilecek. Ancak Eylül ayı ile birlikte altıncı sezonun da başlaması ve Yasak Elma’nın yeniden ekranda fırtına gibi esmesi bekleniyor.