Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, baklayı ağzından kaçırmamak için zorladı ama sürpriz bir proje gelirse şaşırmayın!

Kerem Bürsin, baklayı ağzından kaçırmamak için zorladı ama sürpriz bir proje gelirse şaşırmayın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın beğenilen aktörlerinden birisi olan Kerem Bürsin, son rol aldığı romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı sayesinde adeta şöhretine şöhret kattı. Özellikle dizide birlikte oynadığı Hande Erçel ile aşk yaşaması da magazinin gündeminden düşürmedi ikiliyi.

Sosyal medyada da hala çok konuşulan Kerem Bürsin, dizinin 85 ülkede yayınlanmasının ardından uluslararası alanda büyük bir popülerlik elde etti. Son dönemde iki kez İspanya’ya giden oyuncu, burada yaptığı temaslar ve görüşmelerle, bambaşka iş ilişkilerinin de kapılarını araladı!

İspanyol hayranları tarafından çılgın bir şekilde karşılanan ve hatta ülkenin magazin basınında sıkça yer alan oyuncu, Malaga Film Festivali’ne katılmıştı. Festivalde dünyaca ünlü oyuncu Antonio Banderas’la tanışan ve fotoğrafıyla sosyal medyada da çok konuşulan Kerem Bürsin, daha sonra Banderas’ın özel davetine VIP misafir olarak katıldığı Paskalya kutlamalarıyla da gündem oldu.

Kerem Bürsin, baklayı ağzından kaçırmamak için zorladı ama sürpriz bir proje gelirse şaşırmayın! 7

Kerem Bürsin’in bu ziyaretleri sonrasında yeni ve sürpriz iş birliği haberlerinin gelmesi bekleniyor. Bu konuyla ilgili olarak oyuncu net bir şey söylemese de yakında bir sürpriz yapabileceği de sözlerinden anlaşılıyor! Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun gelirini kız çocuklarının eğitimine bağışlayacağı kitabı Sizin Öykünüz’ün tanıtım etkinliğine katılan oyuncuya, Antonia Banderas ile tanışması soruldu.

Bürsin, “Antonio Banderas ile dost olduk usta bir oyuncu ile bir araya gelebilmek, birtakım şeyler paylaşabilmek bir şeyler dinlemek, çok değerli” yanıtını verirken, birlikte bir projede yer alma ihtimali ile ilgili soruya ise
“Konuştuk projeye bakar, iki taraf da istekli gibi” açıklamasını yaptı.

Yakışıklı oyuncu biri İspanya’da olmak üzere birkaç projeyle görüştüğünü ancak hangisinin daha önce gerçekleşeceğini henüz bilmediğini de sözlerine ekledi. Bu açıklamadan sonra da şimdi hayranları oyuncunun uluslararası alanda yer alacağı projeleri merakla beklemeye başladı. Bakalım bu açıklamanın ardından nasıl sürprizler gelecek?

Kerem Bürsin’in Magazin Kuryesi’ne verdiği röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.