Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin yeni yaz dizisi İçimizdeki Ateş, genç başrolleri ile dikkatleri şimdiden çekti…

Atv’nin yeni yaz dizisi İçimizdeki Ateş, genç başrolleri ile dikkatleri şimdiden çekti…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonu yaklaşırken kanalların dizi çalışmaları da hummalı bir şekilde sürüyor. Genelde romantik komedilerin ekrana geldiği yaz ekranında, birbirinden yetenekli genç isimler bir araya geliyor. Atv de yaz döneminde dikkat çekecek bir projesi ile gündeme geldi.

Rakip kanalların romantik komedilerine alternatif oluşturacak dizi için çalışmalara başlandı. Fabrika Yapım imzalı dizinin ismi İçimizdeki Ateş olacak. Dizide iki genç oyuncu rol alıyor. Kadın başrolde, son dönemde oyunculuğu ile beğeni toplayan İpek Filiz Yazıcı var.

İpek Filiz Yazıcı, özellikle Netflix için çekilen Aşk 101 dizisindeki rolü ile dikkatleri çekmişti. Yazıcı’ya dizide eşlik edecek isim ise Atakan Hoşgören oldu.

Atv'nin yeni yaz dizisi İçimizdeki Ateş, genç başrolleri ile dikkatleri şimdiden çekti... 8

İçimizdeki Ateş dizisinin yönetmenliğini başarılı işlere imza atan Murat Onbul üstlenmekte. Dizinin çekimlerinin Mayıs ayında başlanacağı bir süre önce ortaya çıktı.

Atakan Hoşgören ile İpek Filiz Yazıcı’nın yaz sezonunun çok konuşulan dizi çiftleri arasında olacağı, şimdiden anlaşılıyor. Birbirlerine çok yakıştırılan genç oyuncuların başrolünde yer aldığı İçimizdeki Ateş dizisi, atv’nin yaz sezonundaki iddialı yapımı. Dizinin Haziran ayında izleyici ile buluşması bekleniyor.

1999 doğumlu Hoşgören, Yıldızlar Şahidim dizisiyle ilk kez 2016 yılında ekrana gelmişti. Ardından 4N1K Yeni Başlangıçlar, Sana Söz ve Akıncı dizilerinde rol almıştı. Yakışıklı oyuncu, geleceğin jönlerinden birisi olarak yoluna emin adımlarla devam ederken hayran sayısını da giderek arttırıyor…

Atv'nin yeni yaz dizisi İçimizdeki Ateş, genç başrolleri ile dikkatleri şimdiden çekti... 9

2001 doğumlu İpek Filiz Yazıcı ise Babam Ve Ailesi isimli diziyle 2016 yılında oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra 7Yüz, Kayıtdışı, Elimi Bırakma, Yeni Hayat, Aşk 101 ve Son Nefesime Kadar dizilerinde oynadı.

Bu arada yaz sezonunda Fox TV’nin  Gülümse Kaderine, Tozlu Yaka, İyilik ve Kusursuz Kiracı, Gizli Kalsın ve Senden Daha Güzel isimli dizileri ekranda olacak.

Kanal D’nin ise Seversin isimli bir yaz dizisi ile ilgili bilgiler gündeme gelmekte. İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisinin başrolünde yer aldığı romantik komedi dizisi için okuma provalarına da başlandı.

Yaz ekranında renkli hikayeleriyle pek çok dizi izleyenlerle buluşacak. Kanallardan yaz sezonu yayınlanacak dizileri ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor…