Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Akın Koçavalı’sı Burak Dakak’ın yeni projesi ne olacak?

Çukur’un Akın Koçavalı’sı Burak Dakak’ın yeni projesi ne olacak?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılında henüz 11 yaşındayken yer almaya başlayan Burak Dakak; Doğruluk Ekseni, Ezel, Geniş Aile, Kolej Günlüğü gibi dizilerden sonra oynadığı Benim Adım Gültepe dizisindeki Fevzi karakteri ile hafızalarda yer etti.

Daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Şehzade Mehmed olarak izlediğimiz genç oyuncu, Diriliş Ertuğrul ve Gülperi dizilerinde ortaya koyduğu performanslı oyunculuğuyla setlerin aranılan isimleri arasına girmeyi başardı.

Burak Dakak’ın sergilediği güçlü oyunculuk Çukur dizisindeki Akın karakterini elde etmesini sağladı. Bu rol sayesinde çok geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, kariyer basamaklarını hızla çıkmaya devam ediyor.

Çukur’un Akın Koçavalı’sı Burak Dakak’ın yeni projesi ne olacak? 7

Çukur dizisinden sonra çeşitli yapımlardan da teklif alan genç oyuncunun yaz sezonu için Semih Bağcı tarafından çekilecek Tozlu Yaka dizisi için adı geçiyor. Burak Dakak daha önce de Hakim dizisi için teklif almış fakat rol aldığı “Aydınlıkevler” oyunu nedeniyle projenin kadrosunda yer alamamıştı.

NTC Medya tarafından Fox TV için yaz sezonunda yayınlanmak üzere çekeceği Tozlu Yaka dizisinde kadın başrol için Nilsu Berfin Aktaş ile anlaşıldığı açıklanmış, erkek başrol oyuncusu için henüz seçim yapılmadığı belirtilmişti.