Ana sayfa Sosyal Medya Sana ne olmuş Pelin Karahan! Ünlü oyuncu kilo verdi, arkadaşları bile gördüğünde şaşırıyor!

Sana ne olmuş Pelin Karahan! Ünlü oyuncu kilo verdi, arkadaşları bile gördüğünde şaşırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, yoğun bir temponun içinde yer aldı ve bu süreçte verdiği kilolarla da çok dikkat çekti. En son TRT1 ekranında Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, Aralık ayında çekimlerin tamamlanmasının ardından Kuzey Kıbrıs’tan İstanbul’daki evine dönmüştü.

Sonraki süreçte de projelere devam eden Pelin Karahan, hem sinema filmi Dalgalar ve İzler ile konuşuldu hem de Ramazan ayında yemek programı yaptı. Ayrıca Şaşırt Beni isimli tiyatro oyunuyla yıllar sonra yeniden sahnelere geri dönen oyuncu, bu yoğunluk sırasında da verdiği kilolarla dikkatleri çekti. Oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla da son halini sergilerken, hayranları da kilolardan kurtulmuş haline bir hayli şaşırıyor. Sadece hayranları değil, oyuncunun arkadaşlarının da bu değişime çok şaşırdıkları ortaya çıktı.

Sana ne olmuş Pelin Karahan! Ünlü oyuncu kilo verdi, arkadaşları bile gördüğünde şaşırıyor! 8

Bodrum’da dinlenen ve yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, fit haliyle de göz doldurdu. Kısa sürede 11 kilo veren oyuncu, bunu söylemeye de çekiniyor. Herkesin kilo vermesini konuştuğunu söyleyen oyuncu, “Söylemeyeyim artık, herkes bunu konuşuyor” ifadesini kullandı.

Çok yoğun bir tempodan çıktığını ve bayramı fırsat bilerek dinlendiğini anlatan Pelin Karahan, toplamda 11 kilo vererek herkesi şaşırttı.

Kilo vermeye devam ettiğini anlatan oyuncu, “Çalışma tempom da çok yoğun olduğu için durmuyorum. Ama yiyorum” dedi.

Sana ne olmuş Pelin Karahan! Ünlü oyuncu kilo verdi, arkadaşları bile gördüğünde şaşırıyor! 9

Kilo vermesinin bir rol ile alakası olmadığını anlatan Pelin Karahan, sağlıklı olduğu sürece sıkıntı olmadığını ve kendisini iyi hissettiğini ifade etti.

Kendisini tanıyan ve bir süre aradan sonra yeniden görenlerin bile bu haline çok şaşırdığını anlatan Pelin Karahan, şunları söyledi:

“Beni uzun süre görmeyen arkadaşlarım da tekrar gördüklerinde şaşırıyorlar. Hayatında ilk kez görenler de böyle programa katıldığım zaman, ‘Sana ne olmuş’ diyorlar. Alışıyorlar zamanla.”

Yemek programının bittiğini anlatan oyuncu, tiyatroya devam edeceğini ve izleyici ilgisinin de iyi olduğunu söyledi. Şaşırt Beni oyunuyla Türkiye’yi gezeceklerini anlatan oyuncu, tiyatronun çok keyifli olduğunu ve komedi oyununun da kendisini çok eğlendirdiğini anlattı.

Sahnede hata yapma lüksünün olmadığı için daha çok çalışması gerektiğini ifade eden oyuncu, oyunun kendisine daha büyük katkı verdiğini söyledi.