Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde dengeleri değiştiren evlilik!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde dengeleri değiştiren evlilik!

tarafından ker_def

The Split isimli BBC formatından uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Salı akşamları geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi sürdürüyor. Gökçe Bahadır başarılı oyunculuk performansı ile öne çıkarken, Barış Kılıç da sonradan katılmasına rağmen hikayeye iyi uyum sağladı. Sumru Yavrucuk’un etkili performansının yanı sıra, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece’nin de başrolün hakkını verdiği dizinin 30. bölümü izleyicilerle buluşacak.

10 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağını dizi hayranları heyecanla bekliyor… Yurt dışı satışları nedeniyle, düşük gelen reytinglerine rağmen sezon sonuna kadar devam etmesi yönünde karar alınan dizinin 30. bölümüyle ilgili detaylar şöyle: Sanem’in Bora’yla evlendiklerini ilan etmesi Çolpan’la arasındaki dengelerin tamamen değişmesine sebep olur. Sanem’in Bora ile yaşamak için evi terk etmesi, Çolpan ile arasındaki soğuk savaş dönemini başlatmış olur.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde dengeleri değiştiren evlilik! 8

Gülistan’ın Urfa’ya gitmediğini öğrenen Baran ve Şeyda’nın hukuki bir mücadeleye girişmekten başka yolları yoktur. Kendilerine seçtikleri avukat ise Çolpan’ın eski ve güçlü bir rakibidir. Erman, Arsen Hukuk’ta kalmaya devam etmek istiyorlarsa; Bora ve Sanem’e, adaleti sadece avukatlık cübbeleriyle sağlamaları şartını koyar. Onların adalete bakışlarını sınamak için zorlu bir davada birlikte çalışmaya zorlar.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde dengeleri değiştiren evlilik! 9

Toplumun nezdinde suçlu olduğu şüphe götürmeyen ünlü oyuncu Can Derin’in boşanma davası, Sanem ve Bora için adeta bir sınav niteliğinde olacaktır. Azra ve Efe Gülistan’ın akli dengesinin yerinde olduğunu ispatlamak için harekete geçer. Gülistan’la birlikte gittikleri adli tıpta yaşanan sarsıcı bir olay, davanın seyrini tümüyle değiştirecektir.

İşte dizinin 30. bölümünden yeni fragman: