Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk Taktikleri 2 filmiyle ilgili önemli bir ayrılık yaşandı!

Aşk Taktikleri 2 filmiyle ilgili önemli bir ayrılık yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri filmi, Netflix’te geniş bir izleyici grubunun ilgisini çekti. Dünyanın birçok ülkesinde de en çok izlenen yapımlardan birisi haline gelen Aşk Taktikleri, Demet Özdemir’i de yeniden romantik komedi performansıyla izleyici karşısına çıkmasını sağladı.

Aşk Taktikleri filminin yönetmenliğini Emre Kabakuşak yapmıştı. Çok da başarılı bir görüntü ortaya çıkmış ve filmin öne çıkmasında yönetmenin çabası da alkışlanmıştı. Ancak serinin ikinci filminde bu sefer yönetmen değişikliği yaşandı. Emre Kabakuşak’ın yerine filmin yine bir başka başarılı yönetmen Kıvanç Baranönü yönetecek.

Aşk Taktikleri 2 filminin çekimlerinin yapılması bir süredir gündemdeydi. Hazırlıklar sürerken, Temmuz ayında da ekibin bir araya gelerek çekimlere başlayacağı belirtiliyor. Demet Özdemir için ise durumlar biraz karışık…

Nisan ayından bu yana Dünyayla Benim Aramda isimli dizisi için yoğun bir çalışma içinde olan oyuncu, hiç dinlenmeden dizi setinden sonra sinema filmi için bir başka sette çalışmaya devam edecek.

Oğuzhan Koç ile bu yaz döneminde evlenmesi de beklenen oyuncu adına gelişmeler çok yoğun bir dönem geçireceği ve düğünün de yaz sonuna sarkacağı anlamını taşıyor. Demet Özdemir bu yoğun dönem içinde evlilik için hazırlık yapamıyor ve olayı akışına bırakmış gibi gözüküyor.