Ana sayfa Sosyal Medya Kusursuz Kiracı dizisi geri plana düştü, Dilan Çiçek Deniz’in başka öncelikleri var!

Kusursuz Kiracı dizisi geri plana düştü, Dilan Çiçek Deniz’in başka öncelikleri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisinin başrolünde yer alacağı daha önceden duyurulan Kusursuz Kiracı isimli diziyle ilgili gelişmeler merakla projeyi bekleyenleri rahatsız etmişti. Dizi ekibi çalışmaya başlamak üzereyken, Fox TV’den stratejik bir karar geldi.

Üst üste önce Gülümse Kaderine ve ardından da İyilik dizisini ekrana süren Fox TV, büyük beklentiler oluşan Gülümse Kaderine’nin düşük reyting alması nedeniyle finaline karar vermişti. Beşinci bölümde final yapan bu dizi nedeniyle de izleyicilerin kanal yöneticilerine yoğun bir tepkisi oluştu. Kusursuz Kiracı dizisinin de izlenme oranlarının düştüğü yaz döneminde yayınlanmasının sorun oluşturabileceği düşüncesi, ertelemenin de nedeni oldu.

Kusursuz Kiracı dizisi geri plana düştü, Dilan Çiçek Deniz'in başka öncelikleri var! 7

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü ikilisi, Eylül ayında izleyicilerle buluşmayı bekliyor ama yaz arasında yeni kararlar alınır mı, bunu da kimse bilmiyor. Dizide bir apartmanda yaşayanların aralarındaki ilişki anlatılacak. İki başrol oyuncusu da farklı internet gazetelerinde çalışan haber muhabirleri olarak ekranda yer alacak.

Dilan Çiçek Deniz’in yaz dönemi için bazı projelerinin olduğunu söylemesi, boş durmayacağını gösteriyor.

Genç oyuncu, “Bir sürü şey var. Yaza güzel, tatlı bir proje var ama yine konuşamıyorum” diyerek bilgi veremeyeceğini ifade etti.

Ünlü oyuncu, 2022 yılının kendisi için iyi geçtiğiniz ve yaz dönemi için de bir tatil programı da yapmadığını ifade etti.