Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım’ın açıklaması, Aziz dizisiyle ilgili spekülasyonu bitirdi ama kaygılar bitmedi!

Murat Yıldırım’ın açıklaması, Aziz dizisiyle ilgili spekülasyonu bitirdi ama kaygılar bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Ramo dizisinin iki sezonluk başarısının ardından, Aziz ile de ekranda yine çok etkili bir çıkışa imzasını attı. Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılması gibi çok önemli bir konuyu gündeme getiren ve 1930’lu yıllarda geçen Aziz dizisi, hem ülkemizde hem de yurt dışındaki dizi hayranları tarafından çok beğenildi.

Damla Sönmez’in ilk sezon finalinden önce hikayeden ayrılması sonrasında hikayenin ikinci sezonda nasıl şekilleneceği de merak konusuydu. Simay Barlas ile Murat Yıldırım ikilisinin çok başarılı bir çıkış yakalaması izleyicileri de çok etkiledi.

Ayrıca, Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde hem Aziz dizisinin en iyi diziler arasında adaylar arasında olması hem de Murat Yıldırım’ın erkek oyuncular arasında birincilik için yarışması da dizinin yeni sezonunun daha da çok merak edilmesine neden oldu.

Aziz dizisiyle ilgili senarist Eylam Canpolat’ın ekipten ayrılması ve Murat Yıldırım’ın da ikinci sezonun ilk bölüm senaryosunu beğenmemesi üzerine bir kriz yaşandığı iddiası basına yansıdı. Murat Yıldırım ise bu gelişmeler üzerine twitter hesabından bir açıklama yayınladı.

Eşi İman Elbani ile birlikte Amerika’da bulunan ünlü oyuncu, basında çıkan haberler üzerine şöyle yazdı:

“Herkese merhaba… Bazı haberler gördüm; diziye dönmeyeceğime dair… Bunlar doğru değil. Sevgili Eylem Canpolat kalemini çok beğendim ve aynı zamanda sevdiğim bir arkadaşım. Halasını kaybettiği için ve hali hazırda başka bir senaryo da yazdığı için bize yardımcı olamayacağını söyledi hepsi bu… Ben de tahmini 22 Ağustos gibi işimin başındayım. Size Aziz dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikayeyle döneceğini sözüne verebilirim. Sevgiler…”

Aziz dizisinin yeni sezonda çok güçlü hikaye ile döneceğinin sözünü vererek izleyicilerin gönlünü rahatlatan Murat yıldırım, 22 Ağustos’tan itibaren de dizi ekibi ile birlikte işinin başında olacağını duyurdu.

Murat Yıldırım’ın bu açıklaması kriz spekülasyonlarını bitirmiş oldu. Ancak, Eylem Canpolat’ın senaryo yazarı olarak ekipte yer almayacağı ve yeni bir isim ile yola devam edileceği de doğrulanmış oldu.

Aziz dizisi hayranları ise yeni senaryo konusunda kaygılarını sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla ortaya koydu. Dizinin çok iyi başlayan ilk sezonun sonlarına doğru senaryoda yaşanan sıkıntılar nedeniyle izleyici ilgisi azalmıştı.

Aziz dizisinin yeni sezonda çok güçlü bir hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkmaması durumunda büyük hayal kırıklığı yaşanacağını düşünen hayranlar, yeni senaristi ve yeni dönemde neler yaşanacağını çok merak ediyor.

Kaygılarını sosyal medyadan ifade eden birçok Aziz dizisi hayranı, Murat Yıldırım’ın “Size Aziz dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikayeyle döneceğini sözüne verebilirim” sözüyle ise biraz olsun rahatladıklarını ifade ediyorlar.