Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonu için Celil Nalçakan’ın tek sözü heyecanı artırmaya yetti!

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonu için Celil Nalçakan’ın tek sözü heyecanı artırmaya yetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ülkemizde büyük başarı kazanan Kardeşlerim dizisinin ilk iki sezonunda elde edilen muhteşem başarı, yurt dışında da dizinin birçok ülkede yayınlanması ile taçlandırıldı. Kardeşlerim projesi dünyanın birçok ülkesindeki dizi hayranlarını etkileyen bir noktaya geldi.

Kardeşlerim dizisinin tecrübeli ve genç oyuncuları bir araya getiren oyuncu düzenini kopyalayan ve benzer projeler ile başarı bekleyen çeşitli diziler de ortaya çıktı. Ancak Kardeşlerim dizisinin seviyesine ulaşmak o kadar da kolay değil.

Dizinin en etkili ismi ise kuşkusuz Akif karakterini canlandıran Celil Nalçakan. Kötü bir adam olsa da Akif karakteri dizinin izlenmesini sağlayan en önemli karakterlerden birisi konumunda. Celil Nalçakan da başrolün hakkını veren bir performans ortaya koydu.

Üçüncü sezonda da Kardeşlerim dizisinin en önemli kozlarından birisi Celil Nalçakan olacak. Aynı zamanda setin en eğlenceli ismi de olan oyuncu, gençlere yol göstericiliği ile de takdir kazandı.

Celil Nalçakan’ın twitter hesabından yaptığı paylaşım ise Kardeşlerim dizisi hayranlarını daha da heyecanlandırdı.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonu için Celil Nalçakan'ın tek sözü heyecanı artırmaya yetti! 7

Yeni sezonun ilk bölümünün senaryosunu okuduktan sonra paylaşımda bulunan oyuncu, “Yeni sezonun ilk bölümünü okudum şimdi… AMAN DİYORUM!” şeklinde bir mesaj yayınladı.

Celil Nalçakan aslında dizinin üçüncü sezonunun ne kadar etkili bir şekilde başlayacağını ve senaryonun kendisini de çok meraklandırdığını ifade etmiş oldu.

Dizi hayranları ise her sezon ilk bölümlerin hüzünlü geçtiğini belirten yorumlar paylaştı. Bir izleyici, “Acaba kim ölecek?” diye sordu.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonu için ekibin Ağustos ayı içinde bir araya gelmesi ve yeni bölümlerin Eylül ayı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.