Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Tahta dizisi paydos dedi! Veda paylaşımları yürek burktu!..

Kara Tahta dizisi paydos dedi! Veda paylaşımları yürek burktu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Furkan Andıç ile Miray Daner partnerliğiyle ekrana gelen Kara Tahta dizisi yaz boyunca ekranda yer alan işlerden birisi oldu. TRT1 ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Kara Tahta dizisinde sona gelindi.

TRT1’den yapılan açıklamada, Kara Tahta dizisinin 31 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak olan 20. bölüm ile birlikte final yapacağı belirtildi.

Kara Tahta’nın final haberinin duyurulmasından sonra dizide ‘Sevgi’ karakterine hayat veren usta oyuncu Çiçek Dilligil veda paylaşımıyla izleyiciyi duygulandırdı.

Kara Tahta dizisi paydos dedi! Veda paylaşımları yürek burktu!.. 75

Tüm ekip arkadaşlarıyla fotoğrafını instagram hesabında yayınlayan oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Ekiplerimizin güzelliği. Her 2 foto da emek, sevgi, saygı, özen içeriyor. KARA TAHTA’ya PAYDOS derken o kadar güzel insanlar girdi ki hayatıma. İyi ki içinde olmuşum dediğim bir proje oldu.@usyapimtv @trt1 @endermihlar @volkanozgumus @demirus @sryonal @akyoldascem @baytaskin @mevlana_yordem başta olmak üzere kamera önündeki ve arkasındaki tüm oyun arkadaşlarım emeğimize sağlık.. Can partner @mcengizbozkurt ‘un dediği gibi, sektör küçük gene karşılaşacağız. Bir de @wetalentmanagement size teşekkür tabii ki, olmaz ise olmazlarım.”

Kara Tahta dizisi paydos dedi! Veda paylaşımları yürek burktu!.. 76

Kara Tahta’nın final bölümünü merakla bekleyen izleyici, mutlu bir final umut ediyor. Dizinin final fragmanına yansıyan şu sözlerde  bir hayli etkileyici; “Çok masal biliyorum, çok anlattım ama asıl masalı ben yaşadım. Üzgün bir çocuğu, öfkeli bir düşmanı, kırgın bir aşığı aldım, nasıl yaptım bilmiyorum ama barıştım, savaştım, başardım. Seninle başardım. Her günümüz bayram havasında olacak demiyorum, olmayacak da biliyorum. Bazen kırılacağız, üzüleceğiz ama hep bileceğiz, kırılsak da üzülsek de dermanı sende, dermanı bende.”