Ana sayfa Dizi Haberleri Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar dizisine veda sözleri dizi hayranları için sarsıcı oldu!

Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar dizisine veda sözleri dizi hayranları için sarsıcı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 17. sezonu ile devam edecek olan Arka Sokaklar dizisinde yeni sezon için bilgiler paylaşıldığı zaman kadroda Şevket Çoruh’un ismi de yer almıştı. Yaz döneminde usta oyuncunun diziden ayrılacağına yönelik iddialar da Kanal D’den yapılan bilgilendirme ile geçersiz duruma düşmüştü.

Ancak son gelen bilgiler Şevket Çoruh’un diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Usta oyuncu, 16 sezon boyunca ve tam 632 bölüm rol aldığı Arka Sokaklar dizisine veda mesajıyla da herkesi duygulandırdı.

Komiser Mesut karakteri ile uzun yıllardır Arka Sokaklar dizisinin ekibinde yer alan Şevket Çoruh, artık hem tiyatro hem de sinemaya daha fazla yönelmek istiyor ve bu nedenle de diziden ayrıldı.

Şevket Çoruh’un yaptığı açıklama ise hem duygusal hem de dizinin hayranları adına sarsıcıydı.. 16 sezon boyunca ekranda izlediğimiz Mesut artık Arka Sokaklar’da olmayacak. İşte Şevket Çoruh’un hayranlarına veda mesajı:

“16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım.

Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.

“Uzaktan görenler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET’e döndü benim hayatım…”

Şevket Çoruh”

Arka Sokaklar dizisi 15. ve 16. sezon finallerinde üst üste gelen ayrılıklarla sarsıldı.

Geçen yıl Yüsra Geyik, Merve Oflaz ile Onur Bay diziye veda ettiler. Ardından bu sezon Yiğitcan Ergin ile Ela Yörüklü’nün diziden ayrıldığına şahit olan Arka Sokaklar hayranları bu gelişmeye çok üzüldü. Şimdi ise Şevket Çoruh’un ayrılık kararı ile ilgili iddianın doğru olduğu ortaya çıktı.

17. sezonu için hazırlanan Arka Sokaklar dizisine yeni isimlerin katıldığı da geçtiğimiz hafta Kanal D tarafından duyurulmuştu. Bu yeni isimler; Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova oldu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Zafer Ergin,  Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu da rollerine devam edecek. Arka Sokaklar’ın 17. sezonunun yakında Kanal D ekranında başlaması bekleniyor.