Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çukur’un unutulmaz İdris Babası Ercan Kesal, yeni dizisinde avukat oldu!

Çukur’un unutulmaz İdris Babası Ercan Kesal, yeni dizisinde avukat oldu!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, atv ekranında yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Aldatmak, Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin iddialı bir hikayesi ve çok da dikkat çeken bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Dizide yer alan oyunculardan birisi de usta isimlerden Ercan Kesal oldu. Çukur dizisinde canlandırdığı İdris karakteri ile hala hafızalarda yer alan oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapıyor.

Yönetmenliği Murat Saraçoğlu’na, senaryosu usta kalem Yıldız Tunç’a ait olan “Aldatmak” çarpıcı hikayesi ve birbirinden başarılı oyunculuk performanslarıyla ekrana gelmek için gün sayıyor. Vahide Perçin’in aile mahkemesi hakimi Güzide Yenersoy’u canlandırdığı Aldatmak dizisinde bir diğer duayen oyuncu Ercan Kesal ise avukat Sezai’ye hayat verecek.

Sezai, nasıl bir karakter? Bugüne kadar birbirinden farklı karakterleri çok başarılı şekilde canlandıran Ercan Kesal, bu sefer bir avukat olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyuncu, Aldatmak dizisinin hikayesinde Nevşehir ve Ankara’da kendi hukuk bürosu olan çok başarılı bir avukattır.

Çukur'un unutulmaz İdris Babası Ercan Kesal, yeni dizisinde avukat oldu! 7

Avanoslu, şiir ve edebiyat düşkünü, eşiyle ayrı, iki çocuk sahibi bir baba olan Sezai karakteri hikayenin kilit noktasında bulunacak. Güzide (Vahide Gördüm) ve Tarık (Mustafa Uğurlu) karakterleri ile okul zamanında çok yakın bir dostlukları bulunan Sezai, sonra onlardan uzaklaştı ve kendi yoluna gitti. Çünkü Güzide ile Tarık sevgili olmuştu.

Aradan geçen otuz yıl sonra Güzide ile Sezai yeniden karşılaşacak. Yolları ikinci kez kesişince ise hem Sezai’nin hem de Güzide’nin hayatında yepyeni bir sayfa açılacaktır.

Gündem yaratacak dizinin performanslarıyla çok konuşulacak oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel.”