Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın son haline Burcu Biricik’ten gelen yorumu gördünüz mü?

Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın son haline Burcu Biricik’ten gelen yorumu gördünüz mü?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi, 3. sezonuyla da merakla izlenmekte. Gün birinciliğiyle de reytinglerde kanalın yüzünü güldüren Camdaki Kız dizisinde hikaye çok daha heyecanlı bir dönemece giriyor!

58. bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte adeta bütün izleyiciler bir ‘oh’ çektiler! Uzun süredir Hayri ile yakınlaşan ancak içinde bulunduğu cendereden nasıl çıkacağını bilemeyen Nalan’ın eline büyük bir koz geçti! 57. bölüm sonunda Cana’nın kendisini çağırıp Sedat’tan hamile olduğunu öğrenen Nalan, hayatının fırsatını yakaladı!

Ömrü boyunca bir yalanın içine hapsedilen ve adeta annesi tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete uğratılan Nalan, evliliğinde de aradığını bulamadı! Sedat’ı sevemeyen Nalan, kendisini en rahat, en huzurlu, en iyi hissettiği yere, Hayri’nin yanına gitmek için fırsat arıyordu!

İlişkilerinin açığa çıkacağı korkusuyla her geçen gün daha da tedirgin olan Nalan, sonunda fırsatı yakaladı! Cana ona bu fırsatı adeta altın bir tepside verdi! Yeni bölümde, Cana’nın Sedat’tan hamile olmasını kendi lehine kullanacak Nalan. Bu haberle eve gidip, Sedat’a bir tokat atıp, içindeki her şeyi de annesi ve evdeki herkese kusan Nalan, yeni hayatına doğru yola çıkıyor!

Nalan’ın artık isyan bayraklarını çektiği, kimseyi umursamadığı, annesine bile rest çekip gittiği o anlar, izleyicinin içinin yağlarını eritti adeta! Sahnenin devamını ve detaylarını yeni bölümde izleyeceğiz ama fragmanın yayınlanmasından sonra Burcu Biricik de hayat verdiği Nalan için, herkesin hissettiklerini paylaştığını gösterdi instagram hesabından!

Biricik, fragmanı yayınladığı story bölümünde ‘Uyandın Nalan!’ notuyla dikkatleri çekti. Şimdi Hayri ve Nalan’ın maceraları merakla beklenirken, özgür olmak adına bazı bedeller ödeyeceğinin sinyali de veriliyor dizide!

İzleyiciyi çok mutlu eden Nalan’ın bu çıkışı ile birlikte “yürü be Nalan!” şeklinde kimi yorumlarla Nalan’a destek de geliyor izleyicilerden. İşte o yorumlardan bazıları…