Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner; Güçlü güzel ve cool!..

Aslıhan Güner; Güçlü güzel ve cool!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hem sinema filmleri hem de dizi projeleri ile adından söz ettiren oyuncu Aslıhan Güner, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmeyen bir isim.

Gardırop Magazin Dergisi’nin Aralık ayı sayısı için objektif karşısına geçen güzel oyuncu, derginin kapak yıldızı oldu. Dergide oyuncu ile ilgili, güçlü, güzel ve cool ifadeleri kullanıldı.

Dergiye verdiği röportajda, “Değişip dönüşebildiğim her rol beni özgürleştiriyor ve nefes almamı sağlıyor” diyen Aslıhan Güner, Oyunculuğun kendisi benim tutkum, mutluluğum en güçlü yönüm…”  şeklinde konuştu.

Aslıhan Güner; Güçlü güzel ve cool!.. 7

Meslektaşı Mert Kılıç ile 2013 yılında nikah masasına oturan güzel oyuncu mutlu evliliğiyle de magazin basınının gözde isimleri arasında yer alıyor.

Aslıhan Güner önümüzdeki aylarda Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Prestij Meselesi ile hayranlarının karşısına çıkacak. Filmde Aslıhan Güner ile birlikte, Şebnem Bozoklu, Aslıhan Güner, Ece Yaşar, Biran Damla Yılmaz, Melisa Döngel, Eser Yenenler ve Engin Hepileri rol alıyor.

Yapımcılığını Boyut Film şirketiyle Murat Tokat’ın üstlendiği filmde, 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik şirketini kurduğu dönem anlatılacak. Film 3 Şubat’ta sinemalardaki yerini almaya hazırlanıyor.