Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Ramazan Demir şaşırmasın da kim şaşırsın! Yalı Çapkını dizisi için bu kadarına da pes artık!

Mert Ramazan Demir şaşırmasın da kim şaşırsın! Yalı Çapkını dizisi için bu kadarına da pes artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi o kadar başarılı bir proje haline geldi ki, kısa sürede milyonlarca izleyicinin kalbine girmeyi başardı. Dizinin bu kadar zor bir televizyonculuk ortamında, bu kadar hızlı çıkış yapıp da 13’lere kadar ulaşan reytingler elde etmesi herkesi şaşırtıyor.

Çok etkili hikayeler, çok güçlü prodüksiyonlar bile Yalı Çapkını dizisinin elde ettiği reytinglerin yarısına ulaşamazken, Star TV dizisi adeta bulutların üzerinde geziniyor… Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir için de bu dizinin kariyeri adına çok başarılı bir iş olduğunu söylemek gerekiyor.

Ünlü oyuncu, kendilerinin de beklediğinden çok daha farklı bir noktaya doğru giden dizinin, bu durumuna şaşırmadan edemedi. Oyuncu, “Dizi, hepimizin beklediğinden çok başka bir yere gidiyor. Biz de şaşkınlıkla izliyoruz” açıklamasını yapmak durumunda kaldı.

Aslında bu sözleri genç bir oyuncunun söylemesi bile çok önemli bir durum. Çünkü, çok güçlü isimlerin yer aldığı diziler reytinglere yenilirken, Yalı Çapkını ile elde edilen büyük başarı dizi dünyası adına ders çıkartılacak bir durumu da beraberinde getiriyor.

Mert Ramazan Demir, sadece ülkemizde değil, yurt dışında da yayınlanmaya başlanan dizi ile birlikte popülerliğini ülke sınırlarının dışına da taşıdı.

Dizinin hayranlarına teşekkür eden oyuncu, sette her şeyin yolunda olduğunu ve çok iyi bir ortam oluştuğunu söyledi.

Afra Saraçoğlu ile de çok başarılı bir partnerlik süreci yürütmekte olan genç oyuncunun kariyerinin başlarında bu kadar çok konuşulması, Yalı Çapkını dizisinin elde ettiği başarının bir sonucu oldu.