Ana sayfa Sosyal Medya 40 günlükken Yasak Elma’ya gelen ve 3 sezon Halit Can’ı oynayan Kuzey Gezer’in son halini gördünüz mü?

40 günlükken Yasak Elma’ya gelen ve 3 sezon Halit Can’ı oynayan Kuzey Gezer’in son halini gördünüz mü?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın ilk bölümü, 19 Mart 2018 yılında yayınlanmıştı. Dizinin 51. bölümünde Yıldız’ın Halit’ten bir çocuğu olmuştu. İsmini Halit Can koyan Yıldız’ın kucağına aldığı bebek Kuzey Gezer isimli minik oyuncuydu. Eda Ece’nin oynadığı Yıldız’ın oğlu Halit Can’a hayat veren Kuzey Gezer, 40’ının çıktığı gün Yasak Elma setine gelmişti.

Eda Ece, rol gereği oğlu olarak bağrına bastığı Kuzey Gezer’i, dizide rol aldığı süre içinde de adeta ikinci annesi gibi sevdi, şefkatle sardı adeta! Yaptığı video ve fotoğraf paylaşımlarında bol bol Kuzey ile anlarını paylaştı. Dizinin sevimli oyuncusu, adeta sette büyüdü.

40 günlükken Yasak Elma'ya gelen ve 3 sezon Halit Can'ı oynayan Kuzey Gezer'in son halini gördünüz mü? 13

Herkesin sevgilisi olan, sakin ve uyumlu kişiliğiyle de sette kucaktan kucağa gezen Kuzey’i tüm oyuncular sevgiyle sarıp sarmaladılar. Setin maskotu haline gelen Kuzey Gezer, Şevval Sam, Melisa Doğu, Berk Oktay gibi pek çok oyuncunun da kamera arkasında kucağından inmedi.

40 günlükken Yasak Elma'ya gelen ve 3 sezon Halit Can'ı oynayan Kuzey Gezer'in son halini gördünüz mü? 14

Sete ve set ortamına alışan Kuzey Gezer, dizinin 3., 4. ve 5. sezonlarında da rol almaya devam etti. Ancak Eylül ayında 6. sezona başlayan dizide yaşanan zaman atlaması nedeniyle Kuzey’in devam etme şansı kalmadı! Böylelikle Halit Can karakterini de kendisinden daha büyük bir başka çocuk oyuncu devraldı.

40 günlükken Yasak Elma'ya gelen ve 3 sezon Halit Can'ı oynayan Kuzey Gezer'in son halini gördünüz mü? 15

İzleyici, çok sevdikleri ve alıştıkları Kuzey’i dizinin yeni sezonunda göremeyince çok üzülmüş ve 6. sezon başında da sık sık anmıştı Kuzey Gezer’i. Eda Ece de 3 sezon oğlunu oynayan Kuzey’in artık yeni sezonda olmamasına üzülmüş ve zaman zaman Kuzey’i anan paylaşımlar da yapmakta.

40 günlükken Yasak Elma'ya gelen ve 3 sezon Halit Can'ı oynayan Kuzey Gezer'in son halini gördünüz mü? 16

Bu arada Kuzey Gezer’in annesi Tülay Gezer, oğlunu zaman zaman sete götürerek özlem de gidermesini sağlıyor. Eda Ece de geçtiğimiz aylarda sete gelen Kuzey ile pozlarını instagram sayfasından paylaşmıştı. Kuzey’le olan bağlarını koparmayan Eda Ece, çok sevdiği minik oyuncuya olan vefasını da sürdürüyor.

40 günlükken Yasak Elma'ya gelen ve 3 sezon Halit Can'ı oynayan Kuzey Gezer'in son halini gördünüz mü? 17

19 Eylül 2019 doğumlu olan minik oyuncu Kuzey Gezer, şimdilerde 3,5 yaşında. Bu sezon Yasak Elma’da olmasa da bebekliğinden beri onu izleyen Yasak Elma takipçileri, son halini merak ediyor.

40 günlükken Yasak Elma'ya gelen ve 3 sezon Halit Can'ı oynayan Kuzey Gezer'in son halini gördünüz mü? 18

Annesi Kuzey Gezer’in son hallerini kendisi adına açılan instagram hesabından zaman zaman paylaşmakta. Ekrandan uzak olduğu dönemde ne kadar büyüdüğü de görülüyor fotoğraflardan…

40 günlükken Yasak Elma'ya gelen ve 3 sezon Halit Can'ı oynayan Kuzey Gezer'in son halini gördünüz mü? 19