Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, kendisine yapılan tezahüratı ve insan seli yaşadığı o anları paylaştı…

Can Yaman, kendisine yapılan tezahüratı ve insan seli yaşadığı o anları paylaştı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman’ın, şöhretini katlayarak arttırdığı Erkenci Kuş dizisinden sonra ünü giderek büyüyor! Son bir kaç yıldır İtalya’ya yerleşen ve burada çeşitli anlaşmalar yaparak bazı markaların yüzü olan ayrıca dizilerde rol alan oyuncu, Erkenci Kuş sonrasında gelen şöhretin tadını çıkarıyor!

Dolunay dizisinden sonra 5 ay boyunca ciddi bir uğraş vererek vücut geliştiren ve saçlarını uzatıp bambaşka bir imajla birlikte, Demet Özdemir ile başrolünde oynadığı Erkenci Kuş’a dönüşüyle büyük dikkat çekmişti Can Yaman. Kasları, yeni görünümü, değişen tarzı ile birlikte İtalya’da da büyük ilgi gören oyuncu, bu ülkeye giderek yepyeni anlaşmalara imza attı.

Geçtiğimiz yaz ayında Türkiye’de de yayına başlayan Disney Plus ile anlaşan oyuncunun bu platform için çekilen El Turco dizisi merakla beklenirken Can Yaman, Milano’da ortaya çıktı! Oyuncunun, İtalya’da kurduğu ve yaşadığımız deprem felaketinde de depremzedeler için yüklü miktarda yardım topladığı ‘Can Yaman for Children’ derneği ile başlattığı bir dayanışma projesi için gittiği Milano’daki ziyareti, adeta bir insan seline neden oldu!

Can Yaman, kendisine yapılan tezahüratı ve insan seli yaşadığı o anları paylaştı... 11

Yaman, “Break The Wall Tour” projesi kapsamında, 10 Mart’ta Avrupa turuna çıkarak, elde edilecek gelirin bir kısmının Türkiye’de 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında bölgedeki depremzede çocuklara bağışlanacak bir kampanya için 2,5 aylık bir ziyaret turu yapmakta.

İlk olarak Milano’ya giden oyuncu, Feel in Love isimli bir mekandaki organizasyonda, hayranlarının adeta izdiham yarattığı bir gün yaşadı! Organizasyonda hayatını anlatan kitabı imzalayıp hayranlarıyla bol bol fotoğraflar çektiren Can Yaman, instagram sayfasından da bu anları paylaştı.

Can Yaman, kendisine yapılan tezahüratı ve insan seli yaşadığı o anları paylaştı... 12

Büyük bir hayran kitlesinin arasında kalan Can Yaman’a gösterilen ilgi ve sevginin ne kadar çok olduğu da fotoğraflara yansımakta adeta! Hayranlarının bu ilgisi karşısında çok mutlu olan oyuncu, instagram sayfasından o anlarla ilgi paylaşımlarına “Milano. Un’emozione unica…” (Eşsiz bir duygu) notunu düştü.

Can Yaman, kendisine yapılan tezahüratı ve insan seli yaşadığı o anları paylaştı... 13

Uzun zaman İtalya’da yaşayan oyuncu, bu ülkedeki hayran kitlesini de katlayarak çoğaltmaya devam ediyor. Adeta ikinci adresi olan İtalya’yı da kampanyasının ilk durağı seçerek yaşanan bu ilgiyi daha da büyüten oyuncu, daha sonra İsviçre’ye gitti. Ardından 18 Mart’ta Roma’da hayranları ile buluşacak olan Can Yaman’ın hayranlarıyla buluşması merakla bekleniyor.

Can Yaman, kendisine yapılan tezahüratı ve insan seli yaşadığı o anları paylaştı... 14

Oyuncunun çevresini saran hayranları, bol bol cep telefonlarıyla görüntü alırken, özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Can Yaman’ın da kendisine verilen tişörtleri, defterleri imzaladığı ve bol bol hatıra pozları çektirdiği görülmekte…

Can Yaman, kendisine yapılan tezahüratı ve insan seli yaşadığı o anları paylaştı... 15