Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinden çok iddialı bir karakter ayrıldı ama gölgesi herkesi şoke etti!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinden çok iddialı bir karakter ayrıldı ama gölgesi herkesi şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, tüm kişiler kategorisinde iyi sayılabilecek reytingler alarak ayakta kalıyor. Sezon sonunda final yapabileceği tahminlerine rağmen, atv’nin kararı henüz bilinmezken dizide başrollerde Seray Kaya ile Berk Oktay bulunuyor.

İki başarılı oyuncunun etkili işbirliğinde Bir Küçük Gün Işığı dizisi iyi bir hikaye akışı ortaya koydu. Dizinin sezon sonuna doğru yaklaşıldığı şu dönemde hareketli geçen olaylar dizisine herkesi şaşırtacak yeni bir durum eklenecek.

Ümran karakteri ile diziye büyük katkıda bulunan Esra Dermancıoğlu diziden ayrılmıştı. Polisler tarafından göz altına alınan Ümran’ın hikayesi bitti ve ünlü oyuncu da sette çok iyi anlaştığı ekip arkadaşlarına veda etmek durumunda kaldı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinden çok iddialı bir karakter ayrıldı ama gölgesi herkesi şoke etti! 9

Ancak Ümran karakterinin gölgesi dizide yepyeni bir durum olarak ortaya çıkacak. Tuğçe Açıkgöz’ün canlandırdığı Dila karakteri, adeta annesinin bir kopyası olmaya doğru ilerliyor.

Oysa ki dizinin ilk tanıtımları yapıldığı zaman Dila karakterinin en büyük korkusunun annesi Ümran’a benzemek olduğu da biliniyor. Yani hayatın bir gerçeği daha diziye yansıdı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinden çok iddialı bir karakter ayrıldı ama gölgesi herkesi şoke etti! 10

Bir genç kadının, annesine benzeme korkusunun yıllar sonra onun bir kopyasına dönüşmesi halini Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yeni bölümlerinde izleyeceksiniz.

Tüm ailesinin kimyasını bozan ve onları zor durumlarda bırakan Dila, bu sefer evin tek hakimi olmanın verdiği güç ile bambaşka birisine doğru dönüşmeye başlayacak.

Tabii ki bu durum Dila’nın karakterinin Ümran’a doğru dönüşümünün de bir parçası olarak öne çıkacak gibi gözüküyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinden çok iddialı bir karakter ayrıldı ama gölgesi herkesi şoke etti! 11

Karakteri başarıyla canlandıran Tuğçe Açıkgöz’ü dizinin hayranları önümüzdeki bölümlerde Esra Dermancıoğlu’nun giydiği kıyafetler ve aksesuarlar ile görmeye başlayınca şaşkınlığı daha da artacağını söyleyebiliriz.

Dizinin 1 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde Dila karakterinin kıyafet, ayakkabı ve aksesuarları ile Ümran’ın bir kopyası haline geldiğini herkes şaşkınlıkla takip edecek.