Ana sayfa Sosyal Medya Sipahi dizisi şanssızı Kaan Yıldırım’dan proje isteyen hayranları daha uzun süre bekleyecek!

Sipahi dizisi şanssızı Kaan Yıldırım’dan proje isteyen hayranları daha uzun süre bekleyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevgilisi Pınar Deniz’in 4 yıl kadar önce çekilen Karanlık Gece isimli filminin galasına katılan Kaan Yıldırım, yeni saç imajıyla dikkatleri çekti. Ünlü oyuncu sezon başında Özge Gürel ile birlikte Sipahi isimli Show TV dizisiyle setlere dönüş yapmıştı.

Bir ajan hikayesi olan ve bol aksiyonlu dizinin düşük reytingleri sonrasında iki etkili başrol oyuncusuna rağmen hikayenin kısa sürmesi büyük bir şanssızlık olmuştu. Oysa ki iki güçlü başrol oyuncusunun böyle aksiyon dolu hikayede buluşmasının çok iyi reytingler getireceği yönünde sosyal medyada büyük beklentiler vardı. Bu beklentilerin, reytinglere yansımaması aslında sosyal medya bakışı ile reyting gerçekliğinin ne kadar farklı olduğunu da ortaya koymuş oldu.

Kanal D ekranında ise 2 sezondur devam eden Yargı dizisinde Pınar Deniz çok başarılı bir süreç geçiriyor. Kaan Yıldırım hem dizi hem de sinemada üst üste önemli işlere imza atan sevgilisini övdü.

Muhabirlerin soruları üzerine açıklamada bulunan Kaan Yıldırım, “Çok başarılı buluyorum, çok seviyorum, onu izlemeyi de çok seviyorum” şeklinde konuştu.

Sipahi dizisi şanssızı Kaan Yıldırım'dan proje isteyen hayranları daha uzun süre bekleyecek! 7

Ünlü oyuncu Sipahi dizisinin ardından dinlenme sürecine geçmişti. Oyuncu, bu süreçte bazı teklifler aldığını ve senaryolar okumakta olduğunu dile getirdi.

Kaan Yıldırım hayranları heyecanla yeni projesini bekliyor ama oyuncunun henüz karar verme aşamasında olduğunu ve net bir projenin olmadığını öğreniyoruz.

Kaan Yıldırım, “Okuduğum şeyler var, daha karar verdiğim bir şey yok. Eylül, Ekim ayları gibi bir şeyler düşünüyoruz” diye konuştu. Yaz dönemindeki dizilerde yer almayacağı bu ifadeleri ile anlaşılan oyuncunun gelecek sezon kış sezonu için bir projede yer alma ihtimalinin bulunduğu ortaya çıktı.