Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolündeki dizi yurt dışında kulaktan kulağa yayılıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolündeki dizi yurt dışında kulaktan kulağa yayılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geride bıraktığımız kış sezonunda Aile isimli Show TV dizisinin başrolünde çok başarılı bir sezon geçirdi. Yıllar sonra televizyon ekranına dönen oyuncu, başarılı bir Aslan Soykan karakteri ile milyonlarca hayranını ekran başına topladı.

Aile dizisinin ilk sezonu tamamlandı ve çok iyi reytingler elde edildi. Kıvanç Tatlıtuğ hayranları dizinin ikinci sezonunu da sabırsızlıkla bekliyor. Bir de oyuncunun başrolünde yer aldığı Netflix tarafından yayınlanan Yakamoz S 245 isimli mini dizi ile ilgili gelen haberler, ünlü oyuncunun hayranlarını bir kez daha mutlu etti.

Yakamoz S 245 isimli dizi sadece 7 bölümlük bir proje ve Netflix tarafından da çok fazla tanıtımı yapılan ve öne çıkartılan bir iş olmadı. Ancak kulaktan kulağa izleyenlerin birbirlerine söylemesi ile yayılan Yakamoz S 245 dizisi, yurt dışında büyük ilgi ile takip ediliyor.

Arjantin’de yayınlanan La Nacion gazetesinin haberinin yankıları da sürüyor. Netflix’te yer alan diziler içinde son günlerde bir Türk dizisinin öne çıktığının belirtildiği haberde, eleştirmenlerin ve izleyicilerin Yakamoz S 245 dizisinden çok etkilendiği belirtildi.

Tolga Karaçelik’in yönetmenliğini yaptığı ve tek sezonluk bir proje olarak kallan Yakamoz S 245 için,”Netflix’in 7 bölümlük kıyemet dizisi, sizi koltuğunuza bağlayacak” ifadesi kullanıldı.

2022 yılının Nisan ayında yayınlanmasının üzerinden çok uzun bir süre geçmesine rağmen Yakamoz S 245 projesinin izleyenlerin beğenisi sayesinde kulaktan kulağa yayılarak büyümesi de dikkat çekici bir gelişme olarak gazete tarafından okuyucularına duyuruldu.

Ece Çeşmioğlu , Ecem Uzun, Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı bir Türk dizisine Arjantin’de bu kadar önem verilmesi de sektör adına gurur verici oldu.