Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesi olay oldu! Vedat Tahir’e ne anlattı?

Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesi olay oldu! Vedat Tahir’e ne anlattı?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin fırtınalar estiren dizisi Sen Anlat Karadeniz’in dün akşam ekranlara gelen 11. bölümünün final sahnesi olay oldu.

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun paylaştığı dizide, Vedat geçtiğimiz hafta velayet davası açmıştı.

Nefes’i Yiğit’i almakla tehdit eden Vedat, bir de eve ajan soktu. Berrak’a verdiği ilacı Nefes’e vermesini sıkı sıkı tembih eden Vedat, Nefes’i delirtip Yiğit’i almak istiyordu.

Bunu duyan ve deliren Tahir ise tabi ki sevdiği kadının gözyaşlarına kıyamadı, Vedat’ı öldürmeye karar verdi.

Vedat’ı kaçırıp gemiye götüren ve sonra açılan Tahir, Vedat’ı baş aşağı sallandırdı. Herkesin “Şimdi Vedat’ı öldürecek!” diye düşündüğü Tahir ise Vedat’ın sözlerinden sonra onu öldürmekten vazgeçti.

Vedat’ın Tahir’e ne söylediği ise sosyal medyada olay oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, SAHNELER, BÖLÜMLER İÇİN TIKLA

İzleyenler bu konu için; “Çatlayacağım ne dedi bu adam!”, “Tahir neye sinirlendi de Vedat’ı öldürmeye karar verdi diye açtığımız 11. bölümü, Tahir ne duydu da Vedat’ı öldürmekten vazgeçti diye kapattık!”, “Vedat ne dedi nasıl bekleyeceğim!”, “Hem Vedat’ı vurmadı hem tutuklandı bu ne yaman çelişki!”, “Yiğit’i verdi Tahir’e belgeli olarak!”, “Fikir bile yürütemiyorum o derece boş o kısım!”, “İlk cinayetini nasıl işlediğini canavarlığını anlattı Tahir de onun gibi olmaktan korktuğu için öldürmekten vazgeçti bence!” gibi yorumlar yaptılar.

Vedat’ın ne anlattığını, Tahir’in neden vazgeçtiğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…

İşte o sahne: