Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu’da devir değişiyor! Deniz’in zamanı geldi çattı!

Avlu’da devir değişiyor! Deniz’in zamanı geldi çattı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin yeni başlayan iddialı dizisi Avlu’nun 3. bölüm fragmanı izleyenleri iyice heyecanlandırdı.

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin paylaştığı dizide, hapishane müdürü Nihal’in ölmesi bütün dengeleri neredeyse değiştirdi.

Dudu’nun kızını bulmaya çalışırken, kendini kanlar içinde yatan Nihal’in yanında bulan Deniz, bu olayın baş şüphelisi olarak nam saldı. Sorgularda suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışan Deniz ne yapacağını bilemezken, aklı hala kızındaydı.

Kızının gerçekleri anlatmasını engellemek için onunla konuşmak isteyen Deniz önce Azra’ya gitmişti. Aldığı ret cevabıyla yetinmeyen Deniz, Kudret’ten yardım isteyince olanlar oldu. Kudret’in verdiği telefonla kocasıyla konuşan Deniz hayatının hatasını yaptı.

Kudret’in bu iyilik karşılığında Deniz’den muhbir olmasını istemesinin üzerine, iyice çıkmaza giren Deniz bu teklifi kabul etmeyince Nihal müdürün bilekliği, onun odasına uçuverdi.

Müdürün öldürülmesi üzerine kalan Deniz ne yapacak henüz bilemiyoruz ama izleyenler artık onun devrinin başlayacağını düşünüyor.

Sosyal medyada dizinin izleyicileri konuyla ilgili; “Deniz’in devri ne zaman başlayacak acaba heyecanla bekliyorum!”, “Bana kalırsa Deniz Azra’nın tarafını seçecektir!”, “Deniz’in devri başlıyor gibi ama ben Azra’yı çok seviyorum!”, “Azra Deniz dostluğu başlayacak!”, “Bence herkes Deniz’den korkacak o bileklikten sonra inanacaklar onun yaptığına!”, “Deniz’in içinden psikopat çıkacak acaba ne zaman!”, “Deniz yeni ağa olacak!” gibi yorumlar yaptılar.

Deniz’in nasıl bir değişim geçireceğini, Azra’yla mı yoksa Kudret’le mi iş birliği yapacağını hep birlikte izleyip göreceğiz…

AVLU DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, BÖLÜMLER, SAHNELER İÇİN TIKLA…

Kısa sürede çok beğenilen dizi reytinglerde de 2 haftadır ilk üçte yer alıyor.

İşte 3. bölüm fragmanı: