Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nın Yağız’ı Çağlar Ertuğrul’un en büyük tutkusu ortaya çıktı!

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Yağız’ı Çağlar Ertuğrul’un en büyük tutkusu ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yağız karakterini oynayan Çağlar Ertuğrul’un tam bir saat ve şapka tutkunu olduğu anlaşıldı.

NTV’de yayınlanan Tam Senlik programına bir röportaj veren oyuncu, giyim konusunda en çok da David Beckham’ın şık ve spor tarzını sevdiğini anlattı.

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Yağız'ı Çağlar Ertuğrul'un en büyük tutkusu ortaya çıktı! 8

Genç Oyuncu ayrıca tam bir saat ve şapka meraklısı olduğunu da anlatırken özellikle çok pahalı olan saatlere yüklüce miktarda paralar ödediğini de itiraf etti. Çağlar Ertuğrul, “Aldığım saatler çok pahalı. O konuda biraz canımı yakıyor” diye konuştu.

Bu arada komediye daha yatkın olduğunu ve komedi tarzındaki işlerde yer almayı sevdiğini de belirten oyuncu, Ailecek Şaşkınız filmindeki rolü küçük de olsa, usta isimlerle çalışacağı ve bir komedide yer alacağı için hiç düşünmeden rolü kabul ettiğini de belirtti. Ünlü oyuncu, Murat Cemcir ve Ahmet Kural gibi iki profesyonel isimle çalışmanın kendisine çok şey kattığını da ifade etti.

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Yağız'ı Çağlar Ertuğrul'un en büyük tutkusu ortaya çıktı! 9

Moda ile ilgili de konuşan Ertuğrul, aslında iddialı giyinmek istediğini ancak çekindiğini de şu sözlerle ifade ediyor: “Sokakta şaşalı bir şekilde yürümek istiyorum ama sonradan gelecek yorumlardan korkuyorum.”

Modayı bire bir takip etmekten çok bir tarz içinde olmayı sevdiğini de ifade eden oyuncu, her şeyden önce temiz ve düzenli olmaya dikkat ettiğini de belirtti.