Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’nin Rahmet’i Yağız Can Konyalı, Çağatay Ulusoy’u düştüğü durumu hiç mi önemsemedi!

Bizim Hikaye’nin Rahmet’i Yağız Can Konyalı, Çağatay Ulusoy’u düştüğü durumu hiç mi önemsemedi!

tarafından ker_def
Bizim Hikaye dizisinde şöhret oldu ama o şöhreti çizik yedi!
Televizyon Gazetesi Analiz

Bizim Hikaye dizisinde Rahmet karakteriyle büyük beğeni toplayan Yağız Can Konyalı, herkesi şaşkına çevirdi…

Fox TV ekranlarının sevilen dizisinde kendisine has karakteriyle ünlenen genç isimlerden birisi de Yağız Can Konyalı…

Artık herkes onu Rahmet olarak biliyor ve seviyor…

Ancak gençlik hatası onu da fena vurdu…

Sanki daha geçtiğimiz haftalarda Çağatay Ulusoy’un uyuşturucu nedeniyle  gençlik hatasının 5 yıl sonra ona ne kadar büyük bir imaj kaybı yaşattığı ortada değilmiş iken, Yağız Can Konyalı’nın düştüğü durum şaşkınlık yarattı.

Üzerinde tütünle karıştırılmış 19 gram uyuşturucu çıkan Konyalı, bunun kendisine ait olmadığını söylese bile, gözaltına alınmaktan kurtulamadı…

Yaşanan bu tatsız olayda genç oyuncu tutuklanmadı belki ama imajının yerle bir olduğu da bir gerçek…

Çağatay Ulusoy’un yaşadığı gençlik hatasının bir benzeriyle karşı karşıya kalan Konyalı, hayranlarını da bir hayli üzmüş durumda…

Bizim Hikaye'nin Rahmet'i Yağız Can Konyalı, Çağatay Ulusoy'u düştüğü durumu hiç mi önemsemedi! 7

Ne Olmuştu?

Habertürk’ten Habip Atam’ın haberine göre aramalarda tütünle karıştırılmış 19 gram uyuşturucu bulunması üzerine emniyete götürülen ikili ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Konyalı’nın polisteki ifadesinde “Uyuşturucu olduğunuzu söylediğiniz şey bana ait değil” dediği öğrenildi.

Olay, önceki gün Bebek’te saat 04.00 sıralarında yaşandı. ‘Bizim Hikaye’ dizisinin başrol oyuncularından Yağız Can Konyalı, arkadaşıyla otomobilinde otururken, polis ekipleri park halindeki aracı şüpheli buldu. İstanbul Emniyeti’ne bağlı Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri otomobildeki ünlü oyuncu ve arkadaşının kimliğini kontrol etti.

İkilinin arama kayıtlarının olmadığı anlaşıldı. Polis araçtaki kokuyu şüpheli buldu. Bunun üzerine arama yapıldı. İddiaya göre; oyuncunun montunda 19 gram tütünle karışık esrar bulundu. Bunun üzerine Yağız Can Konyalı ve arkadaşı gözaltına alındı. Ele geçirilen sigaranın satış amacı taşımadığı için Konyalı ve arkadaşı ifadesinin ardından serbest kaldı.

Emniyete götürülen Konyalı’nın ifadesinde “Uyuşturucu olduğunu belirtilen şey bana ait değil. Otomobilin arka koltuğundaki çantada buldunuz. Çalıştığım yerde çantama birileri bir şeyler koyup alır. Başkası koymuş olabilir” dediği öne sürüldü.

Ancak polis tutanaklarında mont cebinde bulunduğu belirtilen madde Kriminal Şube Müdürlüğü Laboratuvarı’na gönderildi.