Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma, Kadın, Avlu dizileri tüm planları alt üst etti!

Yasak Elma, Kadın, Avlu dizileri tüm planları alt üst etti!

tarafından ker_def

Son dönemin en çok öne çıkan dizilerine bakıldığı zaman 3 dizi dikkat çekiyor…

Fox TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma…

Fox TV’nin salı günleri yayınlandığı Kadın…

Star TV’nin Perşembe kozu Avlu…

Bu 3 dizi önümüzdeki sezon kanallarını zaferden zafere taşıyacak yapımlar olacak…

Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici, gelecek sezona damga vuracak dizileri yazdı:

Yeni sezonun birincileri kimler olacak?

Sezon finali ve veda haftasına girdik. Gidenlerin yerine yeni diziler gelecek ama birincilik konusunda devam eden diziler daha iddialı
gözüküyor.

Pazartesinin lideri ‘Çukur’u, iyi başlangıç yapan ‘Yasak Elma’ sarsmaya başlamıştı. Ağır adımlarla yükselerek devam etti. Bence yeni sezonda zirveye aday.

Yasak Elma, Kadın, Avlu dizileri tüm planları alt üst etti! 8

YASAK ELMA DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı tahtından eden ve salı günü birinciliğini kimseye kaptırmayan ‘Kadın’, önümüzdeki yıl da en güçlü aday.

‘Diriliş Ertuğrul’ final ile sezon finali arasında bir yerde. ‘Diriliş Osmanlı’ olarak devam edecek. Dolayısıyla onun performansı merak konusu. ‘Sen Anlat Karadeniz’le birinciliği paylaşıyordu. Yeni sezonda zirve, yine bu iki dizi arasında paylaşılacak gibi görünüyor.

Uzun bir zaman perşembenin zirvesindeki ‘Vatanım Sensin’, bu sezon reytingte eski performansını arattı. Bunda önce ‘Bizim Hikaye’nin, ardından ‘Avlu’nun etkisi büyük. ‘Avlu’ bu hafta birinci olarak önümüzdeki sezon zirveye yerleşeceğinin sinyalini verdi.

Yasak Elma, Kadın, Avlu dizileri tüm planları alt üst etti! 9

AVLU DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Cuma gününün ilk üç dizisi ‘Arka Sokaklar’, ‘Aşk ve Mavi’ ile ‘İstanbullu Gelin’ seneye devam edecek. FOX ve Show TV çok iddialı bir diziyle gelmezse, zirve değişmeyecek.

Cumartesi projeleri ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ final yapıyor, ‘Yeni Gelin’ devam ediyor. Pazar gününün rekabeti, ‘Savaşçı’, ‘Jet Sosyete’ ve ‘Çocuklar Duymasın’ arasında… ATV veya Show TV buraya iddialı bir iş koyamazsa, rekabetin aynı şekilde devam edeceğini söyleyebiliriz.