Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinin Begüm’ü Özge Borak, ortalığı alt üst etmekte çok marifetli!

İstanbullu Gelin dizisinin Begüm’ü Özge Borak, ortalığı alt üst etmekte çok marifetli!

tarafından ker_def
Özge Borak’ın bir paylaşımı Haziran ayına damgasını vuran olayı ateşledi!

14 Şubat 1982 İstanbul doğumlu olan Özge Borak, İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2003 yılında Kara Gün ve Sultan Makamı filmlerindeki rolleriyle oyunculuğa atılan Özge Borak, Ihlamurlar Altında dizisindeki Elif Tekiner karakteriyle de ekranda kendini gösterdi. Eşref Saati dizisinde Reyhan ve ardından da Küçük Kadınlar’da Eylül karakterleriyle popülerliğini artıran Borak, Eyvah Eyvah film serisiyle de gönülleri kazanmıştı.

Son olarak Star TV ekranlarında fırtınalar yaratan İstanbullu Gelin dizisinde Begüm karakteriyle yer alan Borak, başarılı oyunculuğu ile takdir toplamıştı.

Borak, İstanbullu Gelin dizisindeki rolüyle bir hayli konuşulan bir isimdi.

Ancak onu tüm magazin gündeminin ilk sırasına taşıyan konu yaptığı bir paylaşımdan sonra geldi.

Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından Magazin Gazetecileri Derneği için hazırlanan Haziran ayı magazin raporu açıklandı. Rapora göre Özge Borak en çok haberi yayınlanan isim olurken, onu Acun Ilıcalı takip etti

Oyuncu Özge Borak, Instagram hesabına gelen bir mesajı yayınlaması üzerine ay boyunca en çok konuşulan ve magazin gündemini de alt üst eden bir isim oldu.

İstanbullu Gelin dizisinin Begüm'ü Özge Borak, ortalığı alt üst etmekte çok marifetli! 7

Kendisini iş adamı olarak tanıtan bir kişiden gelen ahlaksız teklifi sosyal medya hesabından paylaşan Özge Borak’ın, haziran ayında medyada çıkan 9 bin 153 habere konu olduğu belirlendi.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbullu Gelin dizisindeki Begüm ile değil de yaptığı bu paylaşım ile gündemin ilk sırasına oturan Borak, birçok ünlü ismi de geride bırakmış oldu.