Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi üçüncü sırasında yer almayı hiç hak etmedi!

Yasak Elma dizisi üçüncü sırasında yer almayı hiç hak etmedi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Yasak Elma dizisi, sezon finali yaparak yaz arası verdi.

Pazartesi akşamlarına damga vuran, Çukur ve Söz dizilerine karşın reytinglerini yükseltmeyi ve gündemde kalmayı başaran Yasak Elma dizisi, müthiş hikayesi ve oyunculuk gösterisi ile değil de Talat Bulut’un genç kostüm asistanını sette taciz ettiği iddiası ile medyada yer almayı hiç hak etmemişti.

Bu sezon 12 bölüm yayınlanan dizinin başarılı performansının konuşulması gereken bir ortamda, Talat Bulut hakkındaki taciz iddiası Haziran ayında medyanın gündeminde en çok konuşulan 3. konu olarak yer aldı.

Yasak Elma dizisinin odakta olduğu bu haberlerle dizi Haziran ayının gündem belirleyen konusu olmayı başardı ama, bu durum pek de iyi bir unvan sayılmaz…

Yasak Elma dizisi üçüncü sırasında yer almayı hiç hak etmedi! 7

YASAK ELMA DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Setteki taciz iddiası, magazin gündeminde 4 bin 479 haberle Özge Borak’ın ahlaksız teklif paylaşımı ve Survivor ile Acun Ilıcalı’nın ardından lisenin üçüncü sırasında yer aldı.

İddiaya tepki gösterenler olduğu gibi olayın gerçeği yansıtmadığını düşünenler de vardı. Yaptığı açıklamada Talat Bulut’un düzgün bir aile babası olduğunu ifade eden usta oyuncu Fatma Girik’in hakkında ise bin 206 haber yer aldığı tespit edildi.