Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi yürümüyor, adeta koşuyor! Geçmiş olsun!

Erkenci Kuş dizisi yürümüyor, adeta koşuyor! Geçmiş olsun!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisi, yaz sezonunun en çok sevilen dizileri arasına girmeyi başardı.

Aldığı reytinglerle her hafta diğer yaz dizilerini katlayan Erkenci Kuş, 6. bölümüyle de ekranda bir zafere imza atmayı başardı.

Dizi dün akşam (31 Ağustos) yayınlanan yeni bölümüyle Total ve AB’nin zirvesine otururken, tekrarıyla da her iki kategoride 2. sırada yer aldı.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde oynadıkları dizi, sosyal medyanın da galibi oldu.

Yayınlanan yapımlar içerisinde günün en çok konuşulan sıralamasında ilk sıraya yerleşen dizi, yaz sezonunun rekorunu elinde tutmaya devam ediyor.

Dizi aldığı 8.85 reyting oranıyla da kanalın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yaz döneminde yayınlanan diziler arasında en yüksek reytingi elinde tutan Erkenci Kuş, sezonu da şimdiden garantilemiş görünüyor!

Yaz dizileri birer birer ekrana veda ederken ve düşük reytingleriyle şaşırtırken, Erkenci Kuş, hepsini katladı ve yoluna devam ediyor.

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Show TV’nin Darısı Başımıza, Star TV’nin Kalbimin Sultanı ve Atv’nin Kocaman Ailem dizileri çoktan havlu attı bile!

3 dizinin final kararı erken verildi. Show’un Meleklerin Aşkı dizisinin de gün birincisi olmasına karşılık aldığı düşük reytinglerle yazı çıkaramayacağı konuşulmakta.

Erkenci Kuş dizisi ise yaz döneminde izleyicisini toplamış olarak sezona hızlı gireceğinin müjdesini çoktan vermeye başladı bile!

Yazın en çok izlenen dizisi olarak Erkenci Kuş, diğerlerini ezip geçti. Şimdiden diğerlerine ‘geçmiş olsun’ diyesi geliyor insanın…