Ana sayfa Sinema Aaaahh Belinda filminin yayın tarihi resmen duyuruldu! Neslihan Atagül yine gündem oldu!

Aaaahh Belinda filminin yayın tarihi resmen duyuruldu! Neslihan Atagül yine gündem oldu!

tarafından ker_def

Bir döneme damgasını vuran Aaaahh Belinda isimli Türk filminin yeni versiyonu için geri sayım başladı. Neslihan Atagül ile Serkan Çayoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı filmin senaryosunu Hakan Bonomo yazdı.

Şimdilerde Show TV ekranında beğeniyle izlenen Aile dizisinin de senaristi olan Hakan Bonomo, 1986 yapımı olan Müjde Ar’ın başrolünde yer aldığı hikayeyi farklı bir boyut ile izleyici karşısına koyuyor. Neslihan Atagül kadın başrol olarak hikayenin ana karakteri olacak.

Aaaahh Belinda filminin yayın tarihi resmen duyuruldu! Neslihan Atagül yine gündem oldu! 7

Netflix’te yayınlanacak olan olan Aaaahh Belinda filmi heyecanla bekleniyor ve yayın tarihinin de 7 Nisan Cuma günü olacağı duyurusu yayınlanan fragman ile yapıldı.

Bir şampuan reklamı için iki çocuklu bir kadın karakterini canlandıran kadın kahramanın, reklam çekimi sandığı sırada, canlandırdığı kadının hayatını yaşamaya başladığını fark etmesi ile gelişen olayları izleyeceksiniz.

Son dönemde Star TV ekranında kocası Kadir Doğulu ile birlikte Gecenin Ucunda isimli dizinin başrolünde yer alan Neslihan Atagül’ün performansı merakla beklenirken, filmin çekimleri de 2022 yılı içinde tamamlamıştı.