Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde büyük değişim hareketi, Nursema üzerinden senaristler yeni planın ip uçlarını verdi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde büyük değişim hareketi, Nursema üzerinden senaristler yeni planın ip uçlarını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk başladığı günden bu zamana kadar hikaye olarak geçirdiği bir değişim dikkatlerden kaçmıyor. Önce dizi seküler ve muhafazakar ailelerin değerlerinin birbirlerine ne kadar çok benzediği teması üzerinden kurgulandı. Ancak bu temanın o kadar çok ilgi görmediğini fark eden senaristler, ardından ilişkiler üzerine daha fazla eğilme stratejisi kurdu.

Doğa ile Fatih ilişkisi dizinin ana ekseniydi. Sonra Kıvılcım ile Ömer ilişkisi üzerinde güçlü bir izleyici karşılığı bulundu. Ancak bunlar reytingleri yükseltmek için çok da yeterli değildi. Muhafazakar bir ailenin kızı olarak Nursema karakterinin içine düştüğü yalnızlık ve bunu Umut ile aşkıyla aşmaya başlaması izleyicilerin daha çok ilgisini çekti.

İşte bu noktada Ceren Yalazoğlu Karakoç’un canlandırdığı Nursema karakterine ne kadar büyük ilgi olduğunu gören senaristler bu sefer hikayeyi onun üzerine yoğunlaştırdı. Nursema’nın aile baskısı ile sevmediği bir adam ile evlendirilmesi, ardından şiddet görmesi ve intihara kalkışması diziye olan ilgiyi adeta patlama noktasına getirdi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde büyük değişim hareketi, Nursema üzerinden senaristler yeni planın ip uçlarını verdi! 7

Kızılcık Şerbeti dizisi reytinglerde bir numarayı elde ederken, burada Nursema karakteri üzerine yazılan hikayenin güncel hayat ile örtüşmesinin de etkisi vardı. Dizide 19 bölüm geride kaldı, senaristler şimdi ne yapacak diye bekleyenler 20. yeni bölüm fragmanında önemli ip uçları buldu.

Nursema’nın kadına şiddet konusunu öne çıkartması, Alev’in kadınların yaşadığı taciz olarak nitelendirilebilecek davranışlara maruz kalması gibi konular diziye önümüzdeki bölümlerde yön verecek.

Nursema’nın kendisine bunu yapanlardan hesap sormaya odaklanması, kadına şiddet konusu üzerinden bir de intikam alma isteği ile senaristler yeni bölümlerin nasıl şekilleneceğini de ortaya koyuyor.

Alev ile Abdullah arasında neler olacağı izleyicilerin merak ettiği en önemli detaylardan birisi. Bakalım Kızılcık Şerbeti dizisinde daha başka hangi yenilikler yaşanacak, izleyip aktarmaya devam edeceğiz .