Ana sayfa Dizi Fragmanları Açılın Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan geliyor! Sana Söz dizisi yayın tarihi belli oldu!

Açılın Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan geliyor! Sana Söz dizisi yayın tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı dizisinin ardından Star TV’den iki yeni dizi duyurusu yapıldı. Benim Hayatım isimli yapım pazar akşamları yayınlanacak, Cuma günleri ise Sana Söz isimli polisiye diziyi izleyeceksiniz.

Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam ve Kıbrıs Zafere Doğru dizilerinin yanı sıra Show TV’nin Aziz dizisi de Cuma rekabetine katıldı. Ardından Star TV’den de atak geldi ve Sana Söz dizisinin de 29 Ekim Cuma akşamı ilk kez izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

Açılın Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan geliyor! Sana Söz dizisi yayın tarihi belli oldu! 7

Polisiye bir yapım olarak öne çıkan Sana Söz dizisinde bir cinayet davasını çözmeye çalışan komiser Ömer ile, programcı Elif karakterlerinin hikayesini izleyeceksiniz. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan başrolde buluştu. Cuma akşamı yayınlanacak ilk bölümün çok ses getirmesi bekleniyor.

Dizide, herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak.

Erkan Petekkaya ilk kez bir polisi canlandırırken Nehir Erdoğan ise program sunucusu olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Aynı cinayeti aydınlatmak için iş birliği yapmak zorunda kalan ikili arasında yaşanacaklar şimdiden merak konusu oldu.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez yapıyor. Sana Söz dizisinin senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın kaleme alıyor.