Ana sayfa Dizi Haberleri Cuma dizi rekabeti Aziz ve Sana Söz ile çok karıştı!

Cuma dizi rekabeti Aziz ve Sana Söz ile çok karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları dizi rekabetine yeni yapımlar geliyor. Sana Söz ile Aziz isimli dizilerle birlikte Kasım ayından itibaren reyting yarışı çok sert geçecek.

Cuma akşamları Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar dizilerinin birincilik yarışı yaşanıyor. Fox TV ekranındaki romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam da zaman zaman etkili çıkışlar yapıyor.

TRT1’in gün değişikliği sonrasında Kıbrıs Zafere Doğru dizisi de Cuma rekabetine katıldı… Show TV ise 6 bölüm Yalancı dizisini Cuma akşamları yayınladı ama değişiklik kararı da geldi.

Aziz isimli yeni dizi 5 Kasım Cuma akşamı Show TV’de başlayacak. Yalancı dizisi de Salı günlerine alındı. Aziz’in başlaması ile birlikte reyting yarışında çok önemli değişimler bekleniyor.

Star TV ise Sana Söz isimli polisiye dizisini Cuma rekabetine sokmaya karar verdi. 29 Ekim Cuma akşamı Sana Söz dizisinin ilk bölümü yayınlanacak.

Geçen sezon da yine Cuma akşamları çok farklı yapımlar karşı karşıya geliyor ve reytingler de genelde ortalama seviyelerde gerçekleşiyordu. Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda dizileri ise Cuma rekabetinin en iyi yapımları görünümünde…

Kırmızı Oda’nın ikinci sezonda reyting düşüşü yaşaması rekabetin daha da sertleşmesine neden olacak. Aziz ve Sana Söz dizileri de iddialı… Özellikle Show TV’nin Aziz dizisinden birincilik beklentisi bulunuyor.

Kasım ayı itibariyle Cuma akşamları çok sert bir dizi rekabetini izleyeceksiniz.