Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Hayatım dizisi Star TV’de yolculuğa başlıyor!

Benim Hayatım dizisi Star TV’de yolculuğa başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV sonunda yeni sezon için dizi atağı yapmaya karar verdi. Benim Hayatım isimli projenin pazar akşamları yayınlanacağı duyuruldu. 31 Ekim Pazar günü saat 20.00’da Star TV ekranında yeni bir dram dizisi izleyeceksiniz.

Yargı’nın Teşkilat dizisinin önüne geçtiği geçtiğimiz hafta reyting rekabeti çok sert geçmişti. Yalancılar ve Mumları isimli Fox TV dizisinin final yapacağı 31 Ekim akşamı, Star TV ise Benim Hayatım ile sürpriz yapacak. Genco Özak ile Nilsu Berfin Aktaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkili bir hikayesi ve güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Yapımcılığını BVB Yapım’ın sahibi Bahadır Özdener’in üstlendiği Benim Hayatım’ın dram yapımı seven izleyicileri ekran başına toplaması bekleniyor. Hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesinin anlatıldığı projenin nasıl reytingler alacağı şimdiden merak konusu oldu.

Star TV tarafından ilk bölümün 31 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacağı bir fragman ile duyuruldu.

Dizinin genel yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Orkun Çatak oturuyor. Senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete’nin kaleme alıyor. “Benim Hayatım”ın oyuncu kadrosunda ise şu isimler buluştu: Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek.

“Benim Hayatım”, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle artık her pazar akşamı Star TV’de yayınlanacak.