Ana sayfa Dizi İzle Acısı çok olanın gülüşü güzel olur! – Bir Zamanlar Çukurova 15. Bölüm

Acısı çok olanın gülüşü güzel olur! – Bir Zamanlar Çukurova 15. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 15. bölümü atv ekranında izleyicilerle 20 Aralık Perşembe günü buluştu. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Yılmaz’ı arayan Fekeli, konağı bastı. Dizinin bu bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 15. bölümden başılktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova 15. bölümünde yaşananların detayı ise şöyle:

Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz’a ‘beni öldürün, bitsin bu kavga’ diye haykırınca, işler daha da çıkmaza giriyor. Öfkeden ve intikamdan gözü dönen iki adam, bu büyük karşılaşmada en acı gerçeklerle yüzleşiyor.

Yılmaz’a ne oldu?
Demir ve Yılmaz karşılaşmasının ardından, Yılmaz ortadan kayboluyor. Fekeli, Yılmaz’ın uzun süre yokluğundan şüphelenip, adamlarına her yeri aratıyor. Bir haber çıkmayınca ise Fekeli, Yamanlar’ın konağını basıyor.

Fekeli’nin gözü dönüyor!
Yılmaz’a Demir’in zarar verdiğini düşünen Fekeli’nin gözü dönüyor. Onu bir anda karşılarında gören Hünkar ve Demir ise ne yapacaklarını bilemiyor. Konakta fırtına estiren Fekeli, Yılmaz için her şeyi yapmaya hazır!

Şermin harekete geçiyor!
Şermin, Züleyha ve Yılmaz gerçeğini sonunda öğreniyor. Bu bilgiyle Hünkar’ı tehdit etmeye hazırlanan Şermin, umduğunu bulabilecek mi?

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de…

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık