Ana sayfa Dizi Haberleri Acun Ilıcalı bir dizi siparişi daha verdi, başroldeki ünlüye çok şaşıracaksınız!

Acun Ilıcalı bir dizi siparişi daha verdi, başroldeki ünlüye çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen isimli dijital platform, büyük bir iddia ile yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor.1 Ocak 2021 tarihinde açılması beklenen platform için Acun Ilıcalı ve arkadaşları büyük bir hazırlık içinde.

Bir süredir platformda yer alacak yapımlarla ilgili bilgiler geliyor ve çok iddialı işlerin yer alacağı da anlaşılıyor.Acun Ilıcalı, 4 milyon abone hedefiyle yola çıktı ve Exxen için ‘Ya batacağım ya çıkacağım” diyerek ne kadar kritik bir adım attıığını anlattı. Exxen’de yayınlanacak dizi projeleri de bir hayli farklı olacak gibi duruyor.

Bu dizilerden birisi de Hasan Can Kaya tarafından hazırlanacak. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Youtube’de 2 milyona yakın takipçisi bulunan Kaya, yeni dizi çalışmasında yer almayı kabul etti.

Acun Ilıcalı bir dizi siparişi daha verdi, başroldeki ünlüye çok şaşıracaksınız! 5

Proje hakkında henüz fazla bir detay yok. Ancak oyuncu arayışlarının başladığı belirtiliyor.

Şeref Bey, Sihirli Annem, Bu Benim Masalım, Dadı ve Hükümsüz isimli diziler şimdiye kadar Exxen platformu için hazırlanan yapımlar olarak ortaya çıkmıştı.

Hasan Can Kaya, ayrıca youtube üzerinden sürdürdüğü Konuşanlar programını Exxen platformuna da taşıyacak. Anlaşmanın yapıldığını Ilıcalı aşağıdaki şekilde duyurmuştu.

Acun Ilıcalı bir dizi siparişi daha verdi, başroldeki ünlüye çok şaşıracaksınız! 6