Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı, canlı yayında Survivor ile ilgili bilgiyi ağzından kaçırdı!

Acun Ilıcalı, canlı yayında Survivor ile ilgili bilgiyi ağzından kaçırdı!

tarafından zk zk

TV8 kanalında yayınlanan Survivor Panorama programının canlı yayınına çıkan Acun Ilıcalı, yarışma ile ilgili bilgiler verirken, henüz yayınlanmamış bölümden bir olayı da da ağzından kaçırarak şaşırttı!

Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasının hemen ardından yine TV 8’de yayınlanan Panorama’ya konuk olan Acun Ilıcalı, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz gün yaşanan bir olayı anlatmak isteyen Ilıcalı, bugün oynanacak iletişim oyununun kazanan ismini açıklamış oldu.

Survivor’ın bugün yayınlanacak bölümünde iletişim oyununu Türk takımından Melisa’nın kazanacağını söyleyen Acun Ilıcalı, yarışmacının başına gelen olayı anlattı. Ödül esnasında erkek arkadaşıyla mesajlaşan Melisa’nın, beklediği ilgiyi göremeyince ağladığını söyleyen Acun Ilıcalı, böylelikle kazananı belli etti.

Acun Ilıcalı, canlı yayında Survivor ile ilgili bilgiyi ağzından kaçırdı! 7

Sabriye neden yarışmaya katıldı?

Öte yandan, Sabriye ile ilgili de açıklamalarda bulunan Ilıcalı, şu şekilde konuştu: “Yunan seçmesine biz dahil olmadık. Orada da bir yapım ekibi var. Buradaki ana amaç, bu takımların denk olması. Bu 2 kadro dengeli olacak. Eğer bir takım arasında dengesizlik olursa, daha zayıf takım transfer yapabilir dedik. Onlar Dalaka’yı, biz de biz de Sabriye’yi getirdik”

İşte Acun Ilıcalı’nın açıklamalarından bazıları: “Biz oraya sevilen bir yarışmacı getirdik. Survivor’da Sabriye diye bir olay vardır. Biraz zayıf başladı ama hızı düşük değil. Kilosu daha önceye göre 6 kilo az. Ben teknik direktör değilim. Oraya en iyileri de bulmayı bilirim”

Görülmemiş bir ödül geliyor
Acun Ilıcalı, ödül oyunlarının yükseleceğini söyleyerek, “Hiç olmamış bir ödül başlıyor, canlı bir ödül, maddi bir ödül, para değil” dedi. Peki, Acun Ilıcalı’nın söylediği ödül ne olacak? Bu sorunun yanıtını ilerleyen bölümlerde belli olacak. şeklinde konuştu.