Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin izleyicileri tedirgin! O karakterin yapacaklarından korkuyorlar!

İstanbullu Gelin izleyicileri tedirgin! O karakterin yapacaklarından korkuyorlar!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’nin finale yaklaşan dizisi ‘İstanbullu Gelin’de olaylar yavaş yavaş hız kazanmaya ve ortalık karışmaya başlayacak gibi görünüyor. Mayıs ayında ekranlara veda edecek olan dizide bundan sonra neler yaşanır bilinmez ama izleyici bir karakterden ve onun yapabileceklerinden dolayı oldukça tedirgin şu günlerde…

Oyuncu Eylül Su Sapan diziye bu sezon Faruk’un asistanı Özgür karakteriyle dahil oldu. Kadroya dahil olur olmaz da, Süreyya’nın dikkatini çekti. Daha doğrusu henüz açıkça belli etmese de, Özgür’ün rahat ve gereğinden fazla samimi tavırlarıyla Süreyya’nın kendisini kıskanmasına neden oldu.

İstanbullu Gelin izleyicileri tedirgin! O karakterin yapacaklarından korkuyorlar! 7

Geçen hafta yayınlanan bölümde ise; evlilik yıldönümü kutlaması için restaurantta Faruk’u bekleyen Süreyya sosyal medyada Özgür ve Faruk’un olduğu bir fotoğrafı görünce oldukça bozuldu.

Süreyya bu konudaki duygularını şimdilik Faruk’a belli etmese de Özgür konusunda olabilecekler izleyiciyi tedirgin etmiyor değil. Faruk’a davranışları bir çalışana göre oldukça samimi olan Özgür’e karşı Faruk’un şu anlık bir ilgisi yok, hatta gözü Süreyya’dan başkasını görmüyor ama daha önce Fikret-Esra ilişkisi izleyen seyirciler Faruk’un Süreyya’yı aldatma ihtimalini akıllarına getirmek dahi istemiyor. Dizinin bir patron-asistan ilişkisi klişesine düşmesini istemeyen izleyenler tepkilerini sosyal medyadan senariste iletmeye çalışıyor.

Bazı izleyiciler ise; finale doğru psikolojik sorunlar yaşayacağı tahmin edilen Süreyya’nın dengesini bozacak olan karakterin Özgür olacağını tahmin ediyor.

Bakalım, finale yaklaşan dizide ‘Özgür’ olayı nasıl bağlanacak?