Ana sayfa Sosyal Medya Acun Ilıcalı Survivor’a katılan ünlü isimlere ne kadar ücret ödüyor?

Acun Ilıcalı Survivor’a katılan ünlü isimlere ne kadar ücret ödüyor?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Survivor All Star 2022, geçtiğimiz günlerde yayınlanan final bölümü ile sona erdi. Rakiplerini bir bir eleyerek finale kalan Adem Kılıçcı ile ve Nisa Bölükbaşı arasında yapılan SMS oylaması sonucunda Survivor All Star 2022’in şampiyonu Nisa Bölükbaşı olmuştu.

TV8’de canlı yayınlanan ve Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor finalinde en çok oyu alan Nisa Bölükbaşı şampiyonluğa ulaşarak büyük ödülün de sahibi oldu.

Survivor yeni bitti ancak TV eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medya hesabında programla ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Acun Ilıcalı Survivor'a katılan ünlü isimlere ne kadar ücret ödüyor? 7

Yunanistan’daki ‘Survivor’ yarışmasınında yapımcısının da Acun Ilıcalı olduğunu belirten Koloğlu, News 247 adlı Yunan haber sitesinde yer alan bir haberde, ‘Survivor All Star’ yarışmasının yapılacağının yazıldığını söyledi.

Survivor’u kazanan 9 Yunan yarışmacının katılacağı Survior All Star’da her biri için ne kadar para verileceğinin  merak konusu olduğunu da belirten Sina Koloğlu, sitenin haberine göre yarışmacılara haftalık 5 bin euro ödeme yapılacağını ifade etti. Aynı haberde 2017 ‘de şampiyon olan George Angelopoulos-Danos’un tüm yarışmaların en çok konuşulan ve ünlü ismi olduğu, bu parayı kabul edip etmiyeceğinin merak konusu olduğunun da altı çizildi.

Sina Koloğlu ayrıca, Yunanistan’daki ücret planlaması durumunun Türkiye’deki program için de geçerli olduğunu belirttiği yazısında ‘En ünlüden en ünsüze doğru inen bir ödeme yapıldığını, en ünlüye bizde de yakın bütçe verildiğini öğrendim” açıklamasıyla dikkat çekti.