Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin Lila’sı olarak tanınan Buçe Buse Kahraman diziler konusunda ne kadar şanslı!

Yasak Elma dizisinin Lila’sı olarak tanınan Buçe Buse Kahraman diziler konusunda ne kadar şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen Buçe Buse Kahraman, ortaokul yıllarında aklına koyduğu oyuncu olma konusunda hayallerini gerçekleştiren isimlerden birisi oldu. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimleri alarak kendini geliştiren Kahraman, 2017 yılında bu yana da setlerde adını duyuruyor.

2017 yılında Kötü Çocuk isimli filmdeki Cansu karakteri ile setlere adım atan Buçe Buse Kahraman, çok şanslı bir kariyer yolculuğunun da sahibi oldu. Çarpışma dizisindeki Meltem karakterinden sonra Yasak Elma dizisinde Lila karakteri ile büyük popülerlik kazanan Kahraman için oyunculuk yolculuğu bu dizi sayesinde çok daha hızlı ilerliyor.

Üst üste başarılı projelerde yer alan ve bu fırsatları da iyi kullanan genç oyuncu için, şansının da yanında olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Yasak Elma dizisinden sonra yine çok izlenen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Livya karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca geçen yıl yaz döneminde Baş Belası isimli atv dizisinde de Nermin karakteri ile yer almıştı.

Buçe Buse Kahraman son 6 yıllık süreçte çok iyi projelerde yer almanın farkını da yaşadı ve yapımcılardan birçok teklif alan isimlerden birisi oldu.

Yasak Elma dizisinin Lila'sı olarak tanınan Buçe Buse Kahraman diziler konusunda ne kadar şanslı! 7

Yeni sezon için Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi ile anlaşan genç oyuncu, birbiri ardına çok iddialı dizilerde yer almak gibi önemli bir kariyer şansını da beraberinde sürüklüyor.

Buçe Buse Kahraman, Çetin Tekindor gibi usta bir ismin kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını dizisiyle birlikte bir kez daha göz önünde olacak.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrol çifti olarak yer alacağı Yalı Çapkını dizisinde Beril Pozam, Gülçin Santırcıoğlu, Doğukan Polat, Cansu Fırıncı, Hülya Duyar gibi isimler de bulunuyor.

Pelin karakteri ile dizide izleyeceğimiz Kahraman, ayrıca dijital dizilere de Disney Plus için hazırlanan Gri’nin kadrosunda yer alarak geçiş yaptı.

Yalı Çapkını dizisiyle yeni sezonda Star TV’de izleyeceğimiz oyuncunun performansı da şimdiden merak konusu ve Pelin karakteri de hikayede etkili bir konumda olacak.